Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αηδία: Κακοποιούσε σεξουαλικά κορίτσια επί χρόνια

Αηδία: Κακοποιούσε σεξουαλικά κορίτσια επί χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Παιδεραστής, Παιδεραστία, Πενσυλβάνια, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 12 κορίτσια, ηλικίας από έξι μηνών ως 18 ετών, εντοπίστηκαν την Πέμπτη σε σπίτι στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.

Το σπίτι ανήκει σε 52χρονο άνδρα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο κορίτσι, μια υπόθεση που είχε απασχολήσει την αμερικανική δικαιοσύνη από το 2012 ως το 2015.

Ένα από τα θύματα του άνδρα, που σήμερα είναι 18 ετών, ανέφερε στις αστυνομικές αρχές πως είναι μητέρα των δύο βρεφών που βρέθηκαν στο σπίτι, ενώ υπέδειξε ως πατέρα τους το δράστη, ονόματι Λι Κάπλαν.

Η αστυνομία ερευνά τις κατηγορίες της έφηβης μητέρας, σύμφωνα με τις οποίες, ο δράστης την αγόρασε από τους γονείς της.

Οι γονείς της κοπέλας έχουν επίσης συλληφθεί και βρίσκονται υπό κράτηση. Μάλιστα, το ζευγάρι που κρατείται ισχυρίζεται πως είναι βιολογικοί γονείς όλων των κοριτσιών που βρέθηκαν στο σπίτι.

Ο δικαστής Ντέιβιντ Χέκερ που έχει αναλάβει την υπόθεση εξήγησε: «Ισχυρίζονται πως είναι γονείς όλων των παιδιών, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως τους πιστεύουμε», είπε ο ίδιος.

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν μπορεί ακόμη να προσδιορίσει πόσο χρονικό διάστημα έμεναν τα παιδιά με το δράστη.

Ο 51 ετών δράστης διαμένει μόνιμα στο οίκημα της οδού Ολντ Στριτ, όπου εντοπίστηκε από τις αρχές μαζί με τα ανήλικα κορίτσια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αγόρασε το σπίτι το 1988 και έκτοτε μένει διαμένει μόνιμα εκεί.

Ο Κάπλαν έχει τεθεί υπό κράτηση, με την εγγύηση αποφυλάκισής του να ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Χωρίς ταυτοποίηση

Την καταγγελία έκανε γείτονας του, η Τζεν Μπετς, η οποία και παρατήρησε ύποπτη δραστηριότητα στο γειτονικό σπίτι και ειδοποίησε τις αρχές.

«Ήταν πολύ νέα για να είναι η γυναίκα του κι εκείνος πολύ μεγάλος για να της κρατά το χέρι», σημείωσε η ίδια στις αρχές. «Αναρωτιόμουν τι έπρεπε να κάνω. Τα κορίτσια έμοιαζαν τρομοκρατημένα», εξήγησε.

Η γυναίκα που έκανε την αναφορά, σημείωσε πως είχε μιλήσει για το θέμα και στο παρελθόν, τόσο στις αρχές, όσο και σε γείτονες.

Εξάλλου, ένας από τους γείτονες ανέφερε πως όταν μίλησαν στον Κάπλαν, εκείνος ισχυρίστηκε πως δεν μένει κανένα παιδί μαζί του.

Ο γείτονας παραφύλαξε έξω από το σπίτι και είδε στην αυλή του, μικρά κορίτσια διαφόρων ηλικιών, ντυμένα με ρουχισμό που παραπέμπει σε Μορμόνους.

Επίσης, ο γείτονας δήλωσε ότι είδε πως ένα από τα κορίτσια ήταν έγκυος.

Ο δικαστής ανέφερε στα ΜΜΕ πως δεν είναι ακόμη σε θέση να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για την υπόθεση.

Επιπλέον, η αστυνομία δηλώνει προς το παρόν αδυναμία να ταυτοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο την ταυτότητα των κοριτσιών.

«Το ερευνούμε. Προσπαθούμε να βρούμε στοιχεία για το ποιοι είναι οι πραγματικοί τους γονείς», αναφέρουν οι αρχές.

Σχετικά άρθρα