Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έγραψαν οι διάσημοι για το μακελειό στο Ορλάντο

Τι έγραψαν οι διάσημοι για το μακελειό στο Ορλάντο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ομάρ Ματίν, Ομοφυλόφιλοι, Τζιχαντιστές, Φλόριντα,

Παγκόσμια συγκίνηση, αλλά και “παγωμάρα” προκάλεσε το θανατηφόρο χτύπημα σε γκέι κλαμπ του Ορλάντο. Από τις πρώτες πρωινές ώρες (ΗΠΑ) της Κυριακής που έγινε γνωστή η τρομοκρατική επίθεση, που άφησε πίσω της 50 νεκρούς και 53 τραυματίες μέχρι και σήμερα, ο κόσμος δεν μπορεί να μην σκέφτεται αυτό που συνέβη ως ένα από τα χειρότερα γεγονότα της αμερικανικής, αλλά και παγκόσμιας ιστορίας.

Μάλιστα η επίθεση σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο, όταν σε πολλές πόλεις του κόσμου λάμβαναν χώρα οι εορταστικές εκδηλώσεις της κοινότητας των γκέι.

Πολλές ήταν και οι διασημότητες που πήραν θέση μέσα από τα social media, αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα και στέλνοντας ευχές συμπαράστασης στις οικογένειές τους.

Η Αντέλ, αφιέρωσε την συναυλία της στην Αμβέρσα του Βελγίου, στα θύματα του Ορλάντο, όπως και ο 34χρονος τραγουδιστής Άνταμ Λάμπερτ που βρίσκεται σε περιοδεία με τους Queen.

Η Κιμ Καρντάσιαν έγραψε στο Twitter ότι δεν βρίσκει λόγια για να εκφράσει τη συγκίνηση που ένιωσε για τα θύματα στο Ορλάντο. Ο Έλτον Τζον έγραψε ότι οι καρδιές όλων βρίσκονται κοντά στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έγραψε προσευχόμαστε για το Ορλάντο, ενώ η Λέιντι Γκάγκα, «προσεύχομαι για τις οικογένειες των θυμάτων. Ο πόνος τους θα απαλύνει με την συμπόνια και την συμπαράσταση του κόσμου».

Ο Ντουέιν Τζόνσον (The Rock) έγραψε ότι είναι πολύ θυμωμένος σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να γκρεμιστεί ό,τι χτίστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η διαφυλική Κέιτλιν Τζένερ (ολυμπιονίκης Μπρους Τζένερ), έγραψε «Σοκαρισμένη και πληγωμένη. Όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μου στους αδελφούς και τις αδελφές μου στο Ορλάντο».

Τέλος και η τελετή των βραβείων Tony, που έγινε την Κυριακή το βράδυ ήταν αφιερωμένη στα θύματα του Ορλάντο με τον ηθοποιό Τζέιμς Κόρντεν που παρουσίασε τη βραδιά να λέει «Το μίσος δεν θα κερδίσει».

Σχετικά άρθρα