Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρός ο ένοπλος του γκέι κλαμπ στο Ορλάντο – Υπάρχουν πολλά θύματα

Νεκρός ο ένοπλος του γκέι κλαμπ στο Ορλάντο – Υπάρχουν πολλά θύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Ομάρ Ματίν, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Ομοφυλόφιλοι, Τζιχαντιστές, Φλόριντα,

Νεκρός είναι ο ένοπλος που εισέβαλε σε γκέι κλαμπ του Ορλάντο στην πολιτείας της Φλόριντα ανοίγοντας πυρ, όπως ανακοίνωσε επισήμως η αστυνομία, που επιβεβαιώνει “ότι πρόκειται για κατάσταση με πολλά θύματα” .

Ο ένοπλος εισέβαλα τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα Φλόριντα) στο γκέι κλαμπ και σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε να πυροβολεί, ενώ αρχικά κράτησε και ομήρους. Άνθρωποι που έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο γκέι κλαμπ «Pulse» κάνουν αναρτήσεις μέσω Twitter ζητώντας βοήθεια. Όπως λένε, ο ένοπλος έχει πυροβολήσει τουλάχιστον 20 άτομα.

Στο κλαμπ φαίνεται ότι βρίσκονταν πάνω από 100 άνθρωποι την ώρα που ο ένοπλος εισέβαλε και άνοιξε πυρ.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία, ενώ έσπευσαν κλιμάκια της πολιτειακής και Ομοσπονδιακής Αστυνομίας (FBI).

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες που ένα βίαιο έγκλημα σημειώνεται στην πόλη του Ορλάντο. Το βράδυ της Παρασκευής, μια νεαρή τραγουδίστρια, η Κριστίνα Γκρίμι, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι The Voice, δολοφονήθηκε ενώ υπέγραφε αυτόγραφα μετά από μια συναυλία στο Plaza Live, σε απόσταση μικρότερη των 5 χιλιομέτρων από το Pulse. Ο δράστης κατόπιν αυτοκτόνησε.

Σχετικά άρθρα