Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρόμος στο Ορλάντο: Ένοπλος τραυμάτισε θαμώνες γκέι κλαμπ και κρατάει ομήρους

Τρόμος στο Ορλάντο: Ένοπλος τραυμάτισε θαμώνες γκέι κλαμπ και κρατάει ομήρους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εκρηκτικός Μηχανισμός, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Ομάρ Ματίν, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Ομοφυλόφιλοι, Τζιχαντιστές, Φλόριντα,

Τουλάχιστον 20 πυροβολισμοί με αρκετούς τραυματίες, σημειώθηκαν σε γνωστό γκέι κλαμπ, με το όνομα Pulse, στο Ορλάντο της πολιτείας Φλόριντα όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ένας ένοπλος εισέβαλα τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα Φλόριντα) στο γκέι κλαμπ και σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε να πυροβολεί, ενώ κρατάει ομήρους. Άνθρωποι που έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο γκέι κλαμπ «Pulse» κάνουν αναρτήσεις μέσω Twitter ζητώντας βοήθεια. Όπως λένε, ο ένοπλος έχει πυροβολήσει τουλάχιστον 20 άτομα. Σύμφωνα με το CNN υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο δράστης είναι ρατσιστής, μέλος της εκκλησίας των Βαπτιστών στο Westboro.

Ο ένοπλος βρίσκεται ακόμη στο κλαμπ, ενώ την περιοχή έχει αποκλείσει η αστυνομία, και στο σημείο έχει σπεύσει και τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ο δράστης είναι ζωσμένος και με εκρηκτικά.

Στο κλαμπ φαίνεται ότι βρίσκονταν πάνω από 100 άνθρωποι την ώρα που ο ένοπλος εισέβαλε και άνοιξε πυρ.

Σχολιάζοντας πληροφορίες για έκρηξη στην περιοχή, η αστυνομία του Ορλάντο ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε “ελεγχόμενη έκρηξη” χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες, ενώ ζητεί να μην αναμεταδίδονται “ανακρίβειες”.

Σχετικά άρθρα