Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μπερλουσκόνι θέλει τη βοήθεια του Θεού και εμπιστεύεται τους γιατρούς

Ο Μπερλουσκόνι θέλει τη βοήθεια του Θεού και εμπιστεύεται τους γιατρούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εγχείρηση Καρδιάς, Ιταλία, Σίλβιο Μπερλουσκόνι,

“Είμαι γαλήνιος και αντιμετωπίζω αυτή την κρίσιμη στιγμή, βασιζόμενος στην βοήθεια του Θεού και στην τεράστια επαγγελματική εμπειρία των γιατρών”, δήλωσε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι διά μέσου ανακοινωθέντος του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Ως γνωστόν, ο πρώην Καβαλιέρε – ο οποίος είναι 79 ετών – πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας την ερχόμενη εβδομάδα, όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο προσωπικός του γιατρός Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.

«Δεν πρόκειται να ξεχάσω τα λόγια φίλων, πολιτικών προσώπων, συνεργατών με τους οποίους δουλέψαμε μαζί μια ζωή και υποστηρικτών που θέλησαν να με κάνουν να νιώσω την ανθρώπινη ζεστασιά και εγγύτητά τους», τονίζει, παράλληλα, ο κ. Μπερλουσκόνι.

Ως πρόεδρος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, δε, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τους υποψήφιους της κεντροδεξιάς κατά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στις 19 Ιουνίου».

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης για τον δήμο του Μιλάνου, Στέφανο Παρίζι, διέψευσε πληροφορίες και άρθρα του σημερινού Τύπου σύμφωνα με τα οποία θα μπορούσε να επιλεγεί ως διάδοχος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην ηγεσία της Φόρτσα Ιτάλια. «Θέλω να εργασθώ ως δήμαρχος και δεν σκέφθηκα ποτέ να διεκδικήσω κάποια άλλη θέση» δήλωσε ο Παρίζι.

Σχετικά άρθρα