Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε γυναίκα στη Μοσούλη ως μοιχαλίδα

Το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε γυναίκα στη Μοσούλη ως μοιχαλίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λιθοβολισμός, Μοιχεία, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησαν την Πέμπτη μέχρι θανάτου μια γυναίκα στο Ιράκ κατηγορούμενη για μοιχεία.

Η “θρησκευτική αστυνομία” των τζιχαντιστών, η Αλ Χίσμπα, συνέλαβε τη γυναίκα στην περιοχή Αλ Ταχρίρ της Μοσούλης με την κατηγορία ότι μοίχευε.

Έπιασαν τη γυναίκα, την έσυραν μπροστά στην Ιερά Εξέταση της Σαρία και οι “δικαστές” τζιχαντιστές αποφάσισαν να πεθάνει με θάνατο δια λιθοβολισμού.

“Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν μπροστά στο τζαμί Ζαχράα, στην ανατολική Μοσούλη, για να παρακολουθήσουν την εκτέλεση της γυναίκας”, μετέδωσε ο τοπικός μιντιακός ακτιβιστής Αμπντουλάχ Αλ Μάλα μιλώντας στο ARA News.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι τζιχαντιστές υποχρέωσαν πολίτες μεταξύ των συγκεντρωμένων να συμμετάσχουν στον λιθοβολισμό της άτυχης γυναίκας.

“Κάλεσαν τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στην εκτέλεση, λέγοντας ότι μέσα στον ιερό μήνα του Ραμαζανιού πρέπει να αποδείξουν την αφοσίωσή τους στον νόμο του Θεού και ότι η γυναίκα άξιζε να πεθάνει επειδή διέπραξε απιστία”, είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο ARA News.

Ο δημοσιογράφος Ραφάτ Αλ Ζαράρι, επικεφαλής του Μιντιακού Κέντρου της Νινευή, είπε ότι πολλά μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχουν αναπτυχθεί στις κατοικημένες περιοχές της Μοσούλης.

“Από την αρχή του Ραμαζανιού οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος παρακολουθούν ό,τι γίνεται στους δρόμους και αναζητούν για ανθρώπους που “σπάνε” τη νηστεία ώστε να τους τιμωρήσουν”, είπε ο Ζαράρι μιλώντας στο ARA News.

“Εάν δεν βρίσκουν παραβάτες, τότε οι τζιχαντιστές εφευρίσκουν διάφορες αβάσιμες κατηγορίες ώστε να τιμωρήσουν αθώους, όπως στην περίπτωση της γυναίκας που λιθοβόλησαν στην περιοχή Αλ Ταχρίρ”.

Σχετικά άρθρα