Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζει επιθέσεις αυτοκτονίας με χημικά

Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζει επιθέσεις αυτοκτονίας με χημικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πεσμεργκά, Τζιχαντιστές, Χημικά Όπλα,

Στριμωγμένο άσχημα το Ισλαμικό Κράτος στα μέτωπα του βορειοδυτικού Ιράκ, από τους Κούρδους Πεσμεργκά και τις ιρακινές δυνάμεις, ετοιμάζεται να εξαπολύσει επιθέσεις αυτοκτονίας με χημικά αέρια.

Σύμφωνα με τον Άκραμ Μοχάμεντ, διοικητή των Πεσμεργκά που μίλησε στο ρωσικό RIA Novosti, το Ισλαμικό Κράτος μέχρι τώρα έχει βομβαρδίσει πολλές φορές θέσεις των αντιπάλων του με ρουκέτες που φέρουν χημικά αέρια, ωστόσο πλέον σχεδιάζει επιθέσεις αυτοκτονίας με χημικά αέρια.

Ο Κούρδος διοικητής εξήγησε ότι το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει εφήβους, που έχει στρατολογήσει με παιδομάζωμα, να πραγματοποιούν επιθέσεις αυτοκτονίας με χημικά αέρια, πιστεύοντας ότι έτσι θα προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στις κουρδικές δυνάμεις του Ιράκ, τους Πεσμεργκά.

Η χρήση χημικών αερίων σε επιθέσεις αυτοκτονίας, εάν δοκιμαστεί στα μέτωπα του Ιράκ, θα πρέπει να ανησυχεί σοβαρά και τη Δύση, αφού τίποτα δεν αποκλείει το Ισλαμικό Κράτος να χτυπήσει με τον ίδιο τρόπο και σε στόχους σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Σχετικά άρθρα