Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Μη χουφτώνετε τις γυναίκες μας” – Η Ακροδεξιά “συμβουλεύει” τους πρόσφυγες (βίντεο)

“Μη χουφτώνετε τις γυναίκες μας” – Η Ακροδεξιά “συμβουλεύει” τους πρόσφυγες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Αυστρία, Βίντεο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νεοναζί, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,

“Αγαπητοί αιτούμενοι ασύλου” ξεκινά λέγοντας στο βίντεο το μέλος του ακροδεξιού FPO στην Αυστρία, πριν δώσει ένα “μάθημα” σε πρόσφυγες και μετανάστες για τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν στη χώρα του και στην Ευρώπη.

Συνοδευόμενος από μία κούκλα, ο ακροδεξιός εξηγεί πως δεν πρέπει να τις κοιτάζουν προκλητικά, να τις πλησιάζουν και να τις χουφτώνουν. “Χάρη στην κουλτούρα μας οι γυναίκες μπορούν να ντυθούν λίγο πιο ελεύθερα” σχολιάζει.

Επιπλέον αναφέρει πως “το να πιάνεις το στήθος μιας γυναίκας είναι μη αποδεκτό” ενώ καρτέλες σε αραβικά συνοδεύουν την “διάλεξη” του. Συμπερασματικά καταλήγει “Μακριά τα χέρια από τις γυναίκες μας”.

Καταλάβατε πώς έφτασε πρώτη η ακροδεξιά στην Αυστρία; Οι λαοί είναι υπεύθυνοι για αυτά που ψηφίζουν και για τις συνέπειες αλλά από ότι φαίνεται η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ανοίξει το “κουτί της Πανδώρας” με την πολυφωνία “Βαβέλ” που δίνει χώρο στους νεοναζί να κάνουν προπαγάνδα. Δείτε το βίντεο.

Σχετικά άρθρα