Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε έξι άνδρες επειδή πωλούσαν τσιγάρα

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε έξι άνδρες επειδή πωλούσαν τσιγάρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αντικαπνιστικός Νόμος, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κάπνισμα, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν την Τετάρτη έξι άνδρες στη Μοσούλη, στο βορειοδυτικό Ιράκ, επειδή πωλούσαν λαθραία τσιγάρα.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει απαγορεύσει σε όλη την επικράτεια που κατέχει σε Συρία και Ιράκ πλήρως το κάπνισμα και φυσικά την πώληση τσιγάρων.

Η απαγόρευση του καπνίσματος ήταν από τους πρώτους “νόμους” που επέβαλλε το Ισλαμικό Κράτος και η ποινή για τους παραβάτες είναι ο θάνατος.

“Η “θρησκευτική αστυνομία”, Χίσμπα, της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνέλαβε έξι άνδρες στη Μοσούλη με την κατηγορία ότι πωλούσαν τσιγάρα. Οδηγήθηκαν στο “θρησκευτικό δικαστήριο” της Σαρία το οποίο και διέταξε την άμεση εκτέλεσή τους”, μετέδωσε ο τοπικός μιντιακός ακτιβιστής Αμπντουλάχ Αλ Μάλα μιλώντας στο ARA News.

Οι έξι άνδρες εκτελέστηκαν με από μια σφαίρα στο κεφάλι στην πλατεία Μπούρσα της κεντρικής Μοσουλής.

“Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν την εκτέλεση. Οι σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στον νοσοκομείο Αλ Τιμπ Αλ Αντλί της Μοσούλης”, είπε η ίδια πηγή.

Σχετικά άρθρα