Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Οι ΗΠΑ προσέγγισαν την Κούβα για ένα εμβόλιο κατά του καρκίνου”

“Οι ΗΠΑ προσέγγισαν την Κούβα για ένα εμβόλιο κατά του καρκίνου”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καρκίνος, Καρκίνος Πνεύμονα, Κούβα, Μπάρακ Ομπάμα, Ραούλ Κάστρο, Φιντέλ Κάστρο,

Οι ΗΠΑ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η επίσκεψη Ομπάμα είχε άμεση σχέση με τις προόδους του κουβανικού συστήματος υγείας στη μάχη κατά του καρκίνου και συγκεκριμένα για το εμβόλιο που εμποδίζει τον όγκο στον πνεύμονα.

Τα αποτελέσματα της μάχης κόντρα σε αυτόν τον τύπο καρκίνου σε Κουβανούς ασθενείς αναλύθηκαν από Αμερικανούς γιατρούς. Πρόσφατα το Ινστιτούτο Roswell Park στις ΗΠΑ προχώρησε στη συνεργασία με τους Κουβανούς προκειμένου να συγκεκριμενοποιήσει τη μελέτη του φαρμάκου, αναφέρει το Telesur.

To ενδιαφέρον των Αμερικανών για το φάρμακο δεν είναι τυχαίο λόγω του μεγάλου ποσοστού επιτυχίας στους ασθενείς που χορηγήθηκε στην Κούβα και τράβηξε το ενδιαφέρον του συστήματος υγείας και των μεγάλων φαρμακευτικών των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται πως η Κούβα ανέπτυξε το καλύτερο σύστημα υγείας στον κόσμο σύμφωνα με τον ΟΗΕ υπό συνθήκες ολοκληρωτικού εμπάργκο από τις Ηνωμένες Πολιτείες για περισσότερες από πέντε δεκαετίες.

Σύμφωνα με τον Independent το πραγματικό ενδιαφέρον έγκειται στην “ισχυρή αξία” που θα έχει στην παγκόσμια αγορά το εμβόλιο και οι αναλυτές εκτιμούν πως η πρόσφατη επίσκεψη Ομπάμα έχει άμεση σχέση με την ανακάλυψη των Κουβανών…

Σχετικά άρθρα