Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 48 αμάχους στη Συρία ως συνεργάτες των Κούρδων

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 48 αμάχους στη Συρία ως συνεργάτες των Κούρδων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές,

Στην εκτέλεση 48 αμάχων στη βόρεια Συρία προχώρησαν τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος με την κατηγορία ότι παρείχαν στήριξη στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Πατριωτική Ένωση Κουρδιστάν.

«Στις 27 Μαΐου, οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσαν επιδρομές ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό και όσοι παρείχαν υποστήριξη στους μαχητές των SDF συνελήφθησαν. Τους συγκέντρωσαν και τους δολοφόνησαν. Ο αριθμός των αμάχων σε αυτές τις μαζικές εκτελέσεις ανήλθε στους 48», ανέφερε το γραφείο ενημέρωσης του κόμματος.

Όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik ο Αμχέτ Αράκ, μέλος του Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), οι δυνάμεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού έχουν υποστεί σειρά από ήττες σε συγκρούσεις με το Ισλαμικό Κράτος και έχουν ήδη χάσει τον έλεγχο σε πάνω από 12 χωριά στη βόρεια Συρία.

Σχετικά άρθρα