Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστής του ISIS πουλά τις σκλάβες του στο Facebook

Τζιχαντιστής του ISIS πουλά τις σκλάβες του στο Facebook
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, ISIL, ISIS, Δουλεμπόριο, Ερωτική Σκλάβα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Σκλάβοι, Τζιχαντιστές,

Τζιχαντιστής, Βρετανός ή Γερμανός υπήκοος, έβγαλε προς πώληση στο Facebook νεαρές Γιαζίντι σκλάβες, σε διαδικτυακό σκλαβοπάζαρο.

Ο τζιχαντιστής φρόντισε να αναρτήσει στο προφίλ του και φωτογραφία της προς πώληση κοπέλας, ώστε να βλέπουν οι ενδιαφέροντες αγοραστές τι τους πουλάει.

Η κοπέλα είναι νεαρή, ίσως 18 ετών, με μακριά μαλλιά. Είναι η ακόλουθη:

yazidi_for_sale

“Προς όλα τα αδέλφια που ενδιαφέρονται να αγοράσουν μια σκλάβα, αυτή εδώ πωλείται προς 8.000 λίρες”, γράφει στην ανάρτηση που έγινε στις 20 Μαΐου.

Λίγες ώρες μετά δημοσίευσε τη φωτογραφία και μιας άλλης νεαρής. Έγραψε ο ίδιος. “Άλλη μια σαμπίγια [σκλάβα], επίσης για 8.000 λίρες”.

Έπεσε συναγερμός στο διαδίκτυο και οι φωτογραφίες “κατέβηκαν” από το Facebook μέσα σε κάποιες ώρες.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει εάν ο τζιχαντιστής έκανε το διαδικτυακό σκλαβοπάζαρο για λογαριασμό του ή πωλούσε τις σκλάβες άλλων τζιχαντιστών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος τζιχαντιστής αποφασίζει να πουλήσει γυναίκες μέσω κάποιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση είναι ότι έδωσε κανονικά τα πρόσωπά τους μην υπολογίζοντας πιθανές συνέπειες.

Σχετικά άρθρα