Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι “αποδεκατίζουν” τους τζιχαντιστές στα… τρελά όνειρά τους!

Οι Τούρκοι “αποδεκατίζουν” τους τζιχαντιστές στα… τρελά όνειρά τους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,

Βομβαρδίζουν οι Αμερικανοί το Ισλαμικό Κράτος, άντε στην καλύτερη να “πετύχουν” καμιά 20αριά τζιχαντιστές μαζί.

Βομβαρδίζουν οι Ρώσοι το Ισλαμικό Κράτος, είναι και πιο σπάταλοι στις βόμβες, άντε να πετύχουν καμιά 25αριά τζιχαντιστές μαζί.

Έρχονται τα αστέρια του Ερντογάν, ο ανίκητος, ο τρομερός, ο υπέροχος, άλλος δεν υπάρχει σαν αυτόν, τουρκικός στρατός, και με τη μία, άντε με τις δύο, σκοτώνει 140 τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος.

Δηλαδή, εάν πάρουμε στα σοβαρά αυτά που μεταδίδουν οι Τούρκοι, τι μας λένε τόσο καιρό Αμερικανοί και Ρώσοι που πολεμάνε σε Συρία και Ιράκ, τι ανίδεοι στον πόλεμο είναι και παριστάνουν τις υπερδυνάμεις, να μπει ο Έρντι να “καθαρίσει” τη Μέση Ανατολή μέσα σε ένα μήνα.

Σύμφωνα με τις παλαβομάρες του τουρκικού γενικού επιτελείου στρατού, 40 τζιχαντιστές εξαερώθηκαν με τη μία και μαζί τα 4 φορτηγά τους που έφεραν εκτοξευτήρες για ρουκέτες κατιούσα, συν 2 οχήματα μεταφοράς προσωπικού την Κυριακή 29 Μαΐου. Με τη μία το καθάρισαν οι Τούρκοι το θεματάκι, μπαμ και κάτω.

Τις προηγούμενες ημέρες, δηλαδή προχθές, οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι σκότωσαν 104 τζιχαντιστές και ακόμα κατέστρεψαν τέσσερις εκτοξευτήρες ρουκετών, έναν όλμο, μια θέση πυροβολικού, και επτά κτίρια που χρησιμοποιούσε το Ισλαμικό Κράτος ως διοικητήρια.

Αυτές οι συγκρούσεις μαίνονται κοντά στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, όπου η Τουρκία υποστηρίζει τους “μετριοπαθείς” ισλαμιστές της οργάνωσης Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA) και τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα στην κοινή μάχη τους ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, κατά μήκος των συροτουρκικών συνόρων, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού.

Να σημειωθεί εδώ ότι οι “φουσκωμένες” υποτιθέμενες τουρκικές επιτυχίες ενάντια στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, σε περίπτωση που έχουν έναν πυρήνα αληθείας, οφείλονται στο γεγονός ότι στους ίδιους στόχους βομβαρδίζουν και αμερικανικά μαχητικά.

Οι Τούρκοι εμφανίζουν τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς ως κατορθώματα του παντελώς άχρηστου στρατού τους.

Και τα φουσκώνουν κιόλας, με δεκάδες νεκρούς τζιχαντιστές, για να κάνουν εντύπωση.

Σχετικά άρθρα