Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οθωμανικά μεγαλεία – Οι Τούρκοι μέχρι και… διαστημόπλοιο θα φτιάξουν!

Οθωμανικά μεγαλεία – Οι Τούρκοι μέχρι και… διαστημόπλοιο θα φτιάξουν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τουρκία, Φαρούκ Οζλού,

Ότι οι Τούρκοι πουλάνε τρέλα, λες και δεν υφίσταται πόλεμος με τους Κούρδους στις νοτιοανατολικές επαρχίες τους, ή ότι δεν έχει καταρρεύσει ο τουρισμός τους εξαιτίας της κρίσης με τη Ρωσία, ή ότι στη χώρα τους σκάνε βόμβες δεξιά κι αριστερά, όλα αυτά τα παραβλέπουν και παριστάνουν την υπερδύναμη.

Σε αυτή τη φούσκα λοιπόν της νεο-οθωμανικής ισχύος, ο υπουργός Επιστήμης, Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Τουρκίας, Φαρούκ Οζλού, δήλωσε ότι “θα κάνουμε αγώνα δρόμου για να γίνουμε μια από τις 10 μεγαλύτερες οικονομίες στον κόσμο”.

Ο Οζλού σε ομιλία που έκανε σε εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ισλαμιστικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων υπουργού, σημείωσε ότι η Τουρκία είναι πια μια μεγάλη και ισχυρή χώρα.

Με τόσες μειονότητες “μεγάλη” και “ισχυρή” με τους Κούρδους να τους χορεύουν πυρρίχιο, είπαμε, οι Τούρκοι πουλάνε τρέλα. Και μεταξύ τους και διεθνώς. Παριστάνουν την υπερδύναμη και “φαντάζονται” οθωμανικά μεγαλεία.

«Έχουμε όμως μπροστά μας ένα δρόμο που πρέπει να διανύσουμε, πρέπει να τρέξουμε για να το διανύσουμε. Θα κάνουμε αγώνα δρόμου προς τον στόχο να γίνουμε μια ηγέτιδα χώρα τόσο σε παγκόσμια όσο και σε περιφερειακή κλίμακα. Θα τρέξουμε για να γίνουμε μια από τις 10 μεγαλύτερες οικονομίες στον κόσμο. Όχι μόνο για τους ανθρώπους στη χώρα μας, θα κάνουμε αγώνα δρόμου για όλους τους καταπιεσμένους στον κόσμο», είπε και ρίγησαν οι καρδιές των ισλαμιστών που τον άκουγαν από κάτω… “Για όλους τους καταπιεσμένους στον κόσμο”, “αλλαχού ακμπάρ” ψιθύρισε ένας από το κοινό και όλοι συμφώνησαν.

Ο Οζλού υπογράμμισε ότι η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει πολλά έργα όπως το άρμα μάχης Αλτάι, το εκπαιδευτικό αεροσκάφος Χουρκούς, το ελικόπτερο Ατάκ, το πλοίο ανθυποβρυχιακού πολέμου και αναγνώρισης, το τεθωρακισμένο όχημα μάχης Κιρπί, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος ΑΝΚΑ και πως όλοι μαζί θα καταγράψουν μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούμε πώς τα ανατινάζουν οι Κούρδοι, όσα οι Τούρκοι τολμάνε να στείλουν εναντίον τους.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ακόμα ότι η Τουρκία θα καταστεί μια χώρα που θα κατασκευάζει περιφερειακό επιβατηγό αεροπλάνο, πολεμικό αεροσκάφος, τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους και εγχώριο αυτοκίνητο.

Το μόνο που δεν μας είπε είναι πότε θα φτιάξουν διαστημόπλοιο για να επεκτείνουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία και στον Άρη.

Σχετικά άρθρα