Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος πυροβόλησε στο κεφάλι τρεις “αποστάτες” στη Ράκα

Το Ισλαμικό Κράτος πυροβόλησε στο κεφάλι τρεις “αποστάτες” στη Ράκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές,

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν την Πέμπτη τρεις πολίτες στη Ράκα, τη ντε φάκτο “πρωτεύουσά” τους στη Συρία, κατηγορώντας τους για “αποστασία”.

Οι τζιχαντιστές συνέλαβαν τρεις νεαρούς άνδρες στην πόλη Τάμπκα, στην επαρχία της Ράκα, επειδή τους θεώρησαν συνεργάτες των εχθρών τους. Τους οδήγησαν στο “θρησκευτικό δικαστήριο” της Σαρία και εκείνο διέταξε την άμεση εκτέλεσή τους ως ενόχους για “αποστασία”.

Τα τρία θύματα αναγνωρίστηκαν ως οι Άχμεντ Ιμπραχίμ, Χουσάρ Αλ Χαμούντ και Μουχάμαντ Αλ Νταχέρ. Φορώντας πορτοκαλί φόρμες οδηγήθηκαν από μασκοφόρους εκτελεστές του ISIS στην κεντρική πλατεία της Τάμπκα και εκεί εκτελέστηκαν με από μία σφαίρα στο κεφάλι.

Το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε και βίντεο στο διαδίκτυο από την εκτέλεση από όπου και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Τρεις ημέρες πριν αυτή την εκτέλεση το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε στην πόλη Μανμπίτζ, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, έναν νεαρό άνδρα επίσης με την κατηγορία ότι συνεργαζόταν με εχθρικές δυνάμεις και τους έδινε πληροφορίες για τις κινήσεις τους.

Ο Φαϊσάλ Αμπντουλραχίμ Αλ Νταχίρ, 23 ετών, εκτελέστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι και στη συνέχεια σταυρώθηκε στην κεντρική πλατεία της Μανμπίτζ.

Σχετικά άρθρα