Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πίστη στον “Σουλτάνο” Ερντογάν ορκίστηκε η μαριονέτα που διόρισε

Πίστη στον “Σουλτάνο” Ερντογάν ορκίστηκε η μαριονέτα που διόρισε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχμέτ Νταβούτογλου, Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Μπιναλί Γιλντιρίμ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Ο νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας, ο οποίος αναμένεται να εκλεγεί νέος αρχηγός του κυβερνώντος AKP πριν ορκιστεί επικεφαλής της κυβέρνησης, δεσμεύθηκε την Πέμπτη να εργαστεί σε πλήρη αρμονία με τον πρόεδρο της χώρας Ταγίπ Ερντογάν και να συνεχίσει τη μάχη ενάντια στην «τρομοκρατική απειλή».

Σε δηλώσεις του μετά την ανακήρυξή του στον μοναδικό υποψήφιο για την προεδρία του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Μπιναλί Γιλντιρίμ τόνισε ότι η επιλογή του προσώπου του έγινε μετά από διαβουλεύσεις των 800 επιφανέστερων στελεχών του κόμματος…

«Θα προσπαθήσουμε να εργαστούμε σε πλήρη αρμονία με τον ιδρυτή του κόμματος και ηγέτη της χώρας μας, καθώς και με τους συναδέλφους μας σε όλες τις βαθμίδες του κόμματος, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας για μια μεγάλη Τουρκία», σημείωσε ο κ. Γιλντιρίμ.

Ο νέος ηγέτης του AKP, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αχμέτ Νταβούτογλου και στην πρωθυπουργία της χώρας, θα εκλεγεί στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος την Κυριακή.

Σχετικά άρθρα