Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Προδότης και εκκολαπτόμενος δικτάτορας ο Μαδούρο”

“Προδότης και εκκολαπτόμενος δικτάτορας ο Μαδούρο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Νίκολας Μαδούρο,

Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (OEA) Λουίς Αλμάγκρο αποκάλεσε  τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο «προδότη» και υποστήριξε ότι εξελίσσεται σε ένα «εκκολαπτόμενο δικτάτορα», διότι αρνείται να αποδεχθεί το αίτημα των αντιπάλων του, που αξιώνουν να διεξαχθεί ένα δημοψήφισμα με ερώτημα το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την εξουσία.

«Το να αρνείσαι να συμβουλευτείς τους πολίτες, να απορρίπτεις τη δυνατότητα να λάβουν μία απόφαση, σε μετατρέπει σε άλλον έναν εκκολαπτόμενο δικτάτορα, σαν όλους αυτούς που υπάρχουν ήδη στην ήπειρο» έγραψε ο Αλμάγκρο σε μια ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, στον οποίο απευθύνεται χρησιμοποιώντας το δεύτερο ενικό πρόσωπο.

«Δεν είμαι πράκτορας της CIA (των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ). Και τα ψέματά σου, αν και τα επαναλαμβάνεις χίλιες φορές, δεν θα γίνουν ποτέ αλήθεια» πρόσθεσε ο Ουρουγουανός επικεφαλής του διεθνούς αυτού οργανισμού.

«Πρόεδρε, προδίδεις τον λαό σου και την υποτιθέμενη ιδεολογία σου με τους λίβελους χωρίς περιεχόμενο, είσαι ένας προδότης της πολιτικής ηθικής με τα ψέματά σου και την προδοσία της ιερότερης αξίας της πολιτικής που είναι να υποβάλλεις τον εαυτό σου στην κρίση του λαού σου» τόνισε ο Αλμάγκρο.

Σχετικά άρθρα