Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ πηγαίνει να πάρει την “ευλογία” του Κίσινγκερ

Ο Τραμπ πηγαίνει να πάρει την “ευλογία” του Κίσινγκερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, Χένρι Κίσινγκερ,

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το χρίσμα για να είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, θα συναντηθεί την Τετάρτη με τον Αμερικανό πρώην υπουργό Εξωτερικών Χένρι Κίσινγκερ, έγραψε τη Δευτέρα η εφημερίδα Washington Post, επικαλούμενη τρεις πηγές στο περιβάλλον του μεγιστάνα των ακινήτων.

Η συνάντηση, η οποία θα γίνει στη Νέα Υόρκη, ακολουθεί τηλεφωνικές συζητήσεις που είχαν τις τελευταίες εβδομάδες ο Τραμπ και ο Κίσιντζερ, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Washington Post.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τραμπ είχε συναντηθεί με τον πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Τζέιμς Μπέικερ, ο οποίος έκρινε, μιλώντας σε μια ακρόαση στο αμερικανικό Κογκρέσο την ίδια μέρα, πως εάν εφαρμόζονταν οι προτάσεις του Τραμπ για την αμερικανική εξωτερική πολιτική θα έκαναν τον κόσμο πιο ασταθή.

Ο Τραμπ έχει αντιμετωπίσει σωρεία επικρίσεων διότι έχει υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, ότι οι ΗΠΑ πρέπει να αναθεωρήσουν τη σχέση τους με το NATO, αλλά και ότι η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα πρέπει να αποκτήσουν πυρηνικά οπλοστάσια.

Σχετικά άρθρα