Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκκενώθηκε το Ολντ Τράφορντ λόγω ύποπτου δέματος (φωτο)

Εκκενώθηκε το Ολντ Τράφορντ λόγω ύποπτου δέματος (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγλία, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μάντσεστερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ποδόσφαιρο,

Αναβλήθηκε ο αγώνας Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜπόρνμουθ στο Ολντ Τράφορντ λόγω «περιστατικού ασφαλείας».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, εντοπίστηκε «ύποπτο δέμα» στο γήπεδο, γι’ αυτό κι έχουν μπει σκύλοι της αστυνομίας.

Επίσημη ενημέρωση από το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου δεν υπάρχει, κι αυτό που λένε στους δημοσιογράφους είναι ότι διαχειρίζονται το “περιστατικό”, ενώ η “Telegraph” αναφέρει ότι το μόνο που πληροφορήθηκε σχετικά με το γεγονός είναι ότι πρόκειται για “code red”.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Σε ελεγχόμενη έκρηξη προχώρησαν οι ειδικές δυνάμεις του στρατού που έσπευσαν στο «Ολντ Τράφορντ», μετά την εύρεση του «ύποπτου πακέτου» στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η εξέλιξη αυτή ως γνωστό οδήγησε στην αναβολή του αγώνα ανάμεσα στους «κόκκινους διάβολους» και στη Μπόρνμουθ, στο πλαίσιο της 38ης (τελευταίας) αγωνιστικής της Premier League.

Αρχικά οι Αρχές έδωσαν εντολή να εκκενωθεί μέρος της εξέδρας, ωστόσο, λίγα λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα (17:00) αποφασίστηκε η οριστική αναβολή της αναμέτρησης.

Η εκκένωση του γηπέδου έγινε με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο κόσμος απομακρύνθηκε και από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ενώ μέσα στο γήπεδο οι αστυνομικές δυνάμεις με εκπαιδευμένα σκυλιά εξέτασαν προσεκτικά τη τσάντα που ήταν τοποθετημένη κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ.

Επίσης έγιναν διεξοδικές έρευνες και σε άλλα σημεία του γηπέδου, ενώ στρατιωτική ομάδα ειδικών προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη του «ύποπτου» πακέτου.

Με αυτό τον τρόπο «έληξε ο συναγερμός» που είχε προκληθεί λίγο πριν τις 17:00 στο «Θέατρο των Ονείρων».

old2

old4

Σχετικά άρθρα