Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλεκτρονική “μάχη του Στάλινγκραντ” καταγγέλλει η Γερμανία

Ηλεκτρονική “μάχη του Στάλινγκραντ” καταγγέλλει η Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BND - Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών Γερμανίας, Γερμανία, Κριμαία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ουκρανία, Ρωσία, Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος,

Η Ρωσία βρίσκεται πίσω από σειρά ηλεκτρονικών επιθέσεων στη Γερμανία, σύμφωνα με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Οι τελευταίες ισχυρίζονται ότι διαθέτουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν τις σχετικές δραστηριότητες της Μόσχας.

Οι δύο χώρες διατηρούν ενεργειακούς δεσμούς, ωστόσο έχουν συγκρουστεί στο ζήτημα της Ουκρανίας (εκεί που η Γερμανία έκανε τα πάντα για να υποστηρίξει το πραξικόπημα κατά του Γιανουκόβιτς που ήταν φιλορώσος και ανετράπη με αποτέλεσμα η Ρωσία να εισβάλλει στην Κριμαία και να την προσαρτήσει).

Θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι μια άτυπη επανάληψη της τεχνικής της… μάχης του Στάλινγκραντ (κι εκεί οι Ρώσοι εμφανίζονταν ξαφνικά στους Γερμανούς από τα υπόγεια και δεν ήταν ευχάριστο).

Ο πόλεμος στην Ευρώπη προφανώς δεν είναι μπροστά μας καθώς είναι ήδη σε εξέλιξη με διάφορες μορφές ενώ το ΝΑΤΟ τις τελευταίες εβδομάδες παίρνει θέσεις μάχης από τη βαλτική ως τη Βουλγαρία, αναπτύσσει την αντιπυραυλική ασπίδα με μέτωπο προς Μόσχα και η Ρωσία στέλνει μεραρχίες στα δυτικά σύνορα της.

Σχετικά άρθρα