Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτά είναι τα εγκλήματα του Ερντογάν με αριθμούς – Σκοτώνει, φυλακίζει, διώκει!

Αυτά είναι τα εγκλήματα του Ερντογάν με αριθμούς – Σκοτώνει, φυλακίζει, διώκει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχμέτ Νταβούτογλου, Δημοσιογράφοι, Ελευθερία Τύπου, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Υπό την εξωφρενική δικαιολογία ότι δήθεν πολεμά “ενάντια στην τρομοκρατία”, η τουρκική κυβέρνηση έχει διαπράξει μια σειρά από αδιανόητα εγκλήματα για τα δυτικά μέτρα.

Από τον Ιούλιο του 2015 ο τουρκικός στρατός επιτίθεται στις κυρίως κουρδικές επαρχίες της νοτιοανατολικής Τουρκίας που ανακήρυξαν την αυτοδιοίκησή τους εντός της τουρκικής επικράτειας.

Μέχρι στιγμής ο τουρκικός στρατός και η τουρκική αστυνομία έχουν σκοτώσει 338 αμάχους, Κούρδους τουρκικής υπηκοότητας, και έχουν αναγκάσει 355.000 ανθρώπους, κυρίως κουρδικής καταγωγής, να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Μεταξύ των 338 νεκρών Κούρδων αμάχων συμπεριλαμβάνονται 78 παιδιά, 69 γυναίκες και 30 ηλικιωμένοι άνω των 60 ετών.

Το ίδιο τουρκικό καθεστώς έχει κλείσει τέσσερις εφημερίδες, ένα πρακτορείο ειδήσεων, 20 τηλεοπτικοί σταθμοί έπαψαν να εκπέμπουν δορυφορικά και διαδικτυακά, με την κατηγορία ότι μετέδιδαν “προπαγάνδα υπέρ της τρομοκρατίας”.

Δεκάδες κουρδικές ιστοσελίδες και εκατοντάδες λογαριασμοί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κλείσει για λόγους “εθνικής ασφαλείας”.

1.845 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλοί δημοσιογράφοι, κατηγορούνται από την τουρκική δικαιοσύνη για “ασέβεια” ή “προσβολή” στο πρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αρκετοί έχουν ήδη φυλακιστεί.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, 33 δημοσιογράφοι είναι φυλακισμένοι στις τουρκικές φυλακές, οι περισσότεροι εξ αυτών κουρδικής καταγωγής.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και του “απολυμένου” Αχμέτ Νταβούτογλου. Μιας ισλαμιστικής θεοκρατικής τυραννίας, που διαπράττει εγκλήματα εις βάρος της ανθρωπότητας δίχως να υφίσταται καμία κύρωση από την πολιτισμένη, υποτίθεται, Δύση.

Σχετικά άρθρα