Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανούς μια οικογένεια με τρία παιδιά στο Ιράκ

Το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανούς μια οικογένεια με τρία παιδιά στο Ιράκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Θάνατος στην Πυρά, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κιρκούκ, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,

Τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έκαψαν ζωντανούς μια ολόκληρη οικογένεια στο βόρειο Ιράκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα ιρακινών Μέσων.

Τα Ιρακινά Μέσα μετέδωσαν την Τρίτη ότι οι τζιχαντιστές συνέλαβαν μια οικογένεια που προσπαθούσε να αποδράσει από τις περιοχές που ελέγχει η οργάνωσή τους και για τιμωρία τους έκαψαν ζωντανούς δημοσίως.

Τα θύματα, οι δύο γονείς και τα τρία παιδιά, εκτελέστηκαν με θάνατο στην πυρά στην περιοχή Ριγιάντ, 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κιρκούκ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το φριχτό έγκλημα δεν έγιναν γνωστές.

Μετά την έναρξη της επιχείρισης του ιρακινού στρατού για να κυκλώσει τη Μοσούλη, πριν ξεκινήσει την πολιορκία για την απελευθέρωσή της, πολλοί κάτοικοι της πόλης προσπαθούν να διαφύγουν και να βρουν καταφύγιο στα εδάφη που ελέγχουν οι Κούρδοι.

Το Ισλαμικό Κράτος απαγορεύει στους “υπηκόους” του να εγκαταλείπουν τα εδάφη του, εκτός κι εάν οι φυγάδες πληρώσουν αδρά σε δολάρια για να αγοράσουν την άδεια να εγκαταλείψουν το “χαλιφάτο”.

Σχετικά άρθρα