Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ινδή έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα… 70 της!

Ινδή έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα… 70 της!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γέννα, Ινδία ή Μπάρατ, Μωρό,

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο αλλά και περίεργο, μία Ινδή έγινε για πρώτη φορά μητέρα σε ηλικία 70 ετών. Πρόκειται για την Νταλίντερ Καούρ, η οποία στις 19 Απριλίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Ο Θεός άκουσε τις προσευχές μας. Ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με το παιδί μου. Αισθάνομαι γεμάτη ενέργεια. Ο σύζυγός μου με προσέχει και με βοηθά με το μωρό όσο μπορεί», δηλώνει η Καούρ στο Γαλλικό Πρακτορείο μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της.

Το μωρό του ζευγαριού χαίρει άκρας υγείας. Όταν γεννήθηκε ζύγιζε δύο κιλά, όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό «Paris Match».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 46 χρόνια. Προσπαθούσαν να κάνουν παιδί χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όταν όμως είδαν την διαφήμιση μιας κλινικής για την εξωσωματική γονιμοποίηση, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει άλλη μία προσπάθεια.

Η Νταλίντερ Καούρ και ο Μοχίντερ Σινγκ Γκιλ ζουν στο Αμριτσάρ. Οι γιατροί μιας κλινικής στη βόρεια Ινδία καλλιέργησαν στο εργαστήριο το γενετικό υλικό του ζευγαριού – σπερματοζωάρια και ωάρια – βοηθώντας τους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

«Ο θεός είναι πολύ δυνατός», δήλωσε από την πλευρά του ο πατέρας του μωρού, Μοχίντερ Σίνγκ Γκιλ.

Σχετικά άρθρα