Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Θα εισβάλουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα αναγκαστούν να μας δεχτούν”

“Θα εισβάλουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα αναγκαστούν να μας δεχτούν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ουκρανία, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,

Ο Ουκρανός συγγραφέας Γιούρι Αντρουκόβιτς παρατηρεί πως αν η Ουκρανία θέλει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να της δημιουργήσει προβλήματα!

Σύμφωνα με την άποψη του οι Ουκρανοί πρέπει να φύγουν μαζικά από τη χώρα τους μετά την κατάργηση της βίζας και να μεταναστεύσουν στην ΕΕ.

“Οι μετανάστες μας πρέπει να δημιουργήσουν ένα πραγματικό πρόβλημα στην Ευρώπη. Πρέπει να είναι χιλιάδες. Έτσι θα μας δεχτούν στην Ένωση” δηλώνει.

Ο συγγραφέας σημείωσε πως οι Πορτογάλοι έκαναν κάτι ανάλογο το 1993 στο Βέλγιο, τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες. Εξαιτίας τούτου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέτρεψε στη Λισαβόνα να μπει στην Ένωση, υποστηρίζει.

“Ωστόσο η Ουκρανία είναι μεγαλύτερη και οι συνέπειες του κύματος μετανάστευσης θα είναι πιο αποτελεσματικές. Έτσι θα το μετατρέψουμε σε ένα θέμα τόσο ενοχλητικό καθώς μετά τους πρόσφυγες από τη Συρία και το Αφγανιστάν θα μιλούν αναγκαστικά για παράνομους Ουκρανούς και θα αναγκαστούν να λύσουν το πρόβλημα”, δήλωσε.

Υπενθυμίζεται πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 20 Απριλίου πρότεινε την κατάργηση της βίζας για τους Ουκρανούς εκτός από τους Τούρκους…

Σχετικά άρθρα