Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βιαστές εξαγόρασαν την ελευθερία τους με 1.200 κιλά σιτάρι!

Βιαστές εξαγόρασαν την ελευθερία τους με 1.200 κιλά σιτάρι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Πακιστάν, Σιτάρι,

Μία απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στο Πακιστάν, συγκεκριμένα στην περιοχή Ουμέρ Κοτ. Δύο αδέρφια που καταδικάστηκαν για το βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού, εξαγόρασαν την ελευθερία τους καταβάλλοντας αντί για χρήματα… 1.200 κιλά σιτάρι!

Οι Μουστάκ και Σουλεμάν Μάνγκριο, κρίθηκαν ένοχοι για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού, σε ένα μικρό χωριό στην περιοχή Ουμέρ Κοτ, στην επαρχία Σιντχ. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από καταγγελία στην οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περιοχή. Η Οργάνωση επιβεβαίωσε μέσω των αρχείων του τοπικού νοσοκομείου το βιασμό της 14χρονης, καθώς και τη σχετική αναφορά στην αστυνομία.

Η καταγγελία δεν αναφερόταν εναντίον των δύο αδερφών που αποφυλακίστηκαν αλλά στις αρχές που επέτρεψαν κάτι τέτοιο και πολύ περισσότερο στο δικαστήριο, το οποίο έκανε αποδεκτή την προσφορά των δύο βιαστών. Τα αδέλφια Μάνγκριο δήλωσαν ότι δεν έχουν χρήματα, διαθέτουν όμως στις αποθήκες τους μεγάλες ποσότητες σιτάρι. Το δικαστήριο όρισε στους 1,2 τόνους σιτάρι το αντίτιμο για την αποφυλάκιση των δύο βιαστών.

Σχετικά άρθρα