Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πούτιν ξεπέρασε σε δημοτικότητα τον Πάπα Φραγκίσκο

Ο Πούτιν ξεπέρασε σε δημοτικότητα τον Πάπα Φραγκίσκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Δημοσκοπήσεις, Πάπας Φραγκίσκος,

Τη λίστα με τις πιο αξιοθαύμαστες προσωπικότητες του 2016 δημοσιεύει για τρίτη χρονιά η διαδικτυακή εταιρεία ερευνών YouGov.

Μεταξύ των ανδρών, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Μπιλ Γκέιτς και τον ακολουθούν ο Μπαράκ Ομπάμ και ο Πρωθυπουργός της Κίνας, Ξι Γινπίνγκ.
O Jackie Chan βρίσκεται στην 4η θέση και τον ακολουθεί στην 5η ο Βρετανός φυσικός Στέφεν Χόκινγκ. Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος ανέβηκε κατά 5 βαθμίδες, αφού πέρυσι είχε καταταγεί 11ος.

Τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφει ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντα Μόντι αλλά και ο Πάπας Φραγκίσκος ο οποίος από την 6η θέση βρέθηκε στην 13η. Οπως σχολιάζει η ιστοσελίδα, μετά τις υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις στο Βατικανό, ο Φραγκίσκος έχει αρχίσει να χάνει την παλιά αίγλη του και να γίνεται και αυτός μέρος του συστήματος.

Όσον αφορά στις γυναίκες, η Ανζελίνα Τζολί κατακτά την κορυφή για ακόμη μια χρονιά λόγω της κοινωνικής δράσης της διεθνώς. Η βασίλισσα Ελισάβετ ρίχνει από την δεύτερη θέση την Μαλάλα Γιουσαφζάι και στην τρίτη θέση παραμένει η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Οι 5 θέσεις που έχασε στην λίστα μέσα σε ένα χρόνο η Μαλάλα Γιουσαφζάι εξηγείται από την ελάχιστη ενασχόληση του τύπου με το έργο της και όχι με τον θαυμασμό του κοινού.

Σχετικά άρθρα