Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δύο τζιχαντιστές του ως συνεργάτες της Βαγδάτης

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δύο τζιχαντιστές του ως συνεργάτες της Βαγδάτης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αποκεφαλισμός, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κατασκοπεία, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε την Κυριακή δύο τζιχαντιστές μέλη του, στη Μοσούλη στο βορειοδυτικό Ιράκ, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Ο Χασίμ Χιντρ Αλ Αλλού, ένας Ιρακινός Τουρκμένος τζιχαντιστής και μέλος του ISIS, αποκεφαλίστηκε επειδή πιάστηκε να δίνει πληροφορίες στις ιρακινές κυβερνητικές δυνάμεις.

“Ο Αλ Αλλού συνελήφθη την Παρασκευή και η ηγεσία της οργάνωσης διέταξε την εκτέλεσή του την Κυριακή με τις κατηγορίες της προδοσίας, επειδή έδινε απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις των τζιχαντιστών στον ιρακινό στρατό. Αποκεφαλίστηκε στο κέντρο της Μοσούλης”, μετέδωσε ο δημοσιογράφος Ραφάτ Αλ Ζαράρι.

Επίσης, την Κυριακή, η εξτρεμιστική οργάνωση συνέλαβε και εκτέλεσε τον επίσης τζιχαντιστή μέλος της, Τζουναΐντ Γιασίν Αλί Αϊγουάζ, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας επειδή αποπειράθηκε να λιποτακτήσει από το Ισλαμικό Κράτος.

“Το Ισλαμικό Κράτος κατηγόρησε τον Αϊγουάζ ότι είχε συντονίσει τη λιποταξία του με την ιρακινή κυβέρνηση, πράξη που θεωρήθηκε έσχατη προδοσία από την ιερά εξέταση της Σαρία. Ο άνδρας αποκεφαλίστηκε την Κυριακή το απόγευμα μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους στη δυτική Μοσούλη”, είπε ο Αλ Ζαράρι.

Το Ισλαμικό Κράτος πιστεύει ότι ορισμένα από τα μέλη του είναι κατάσκοποι της κυβέρνησης όπως και κάποιοι κάτοικοι της Μοσούλης.

Δεκάδες δημοσιογράφοι και μιντιακοί ακτιβιστές έχουν εκτελεστεί από τους τρομοκράτες ως πληροφοριοδότες της Βαγδάτης, τώρα άρχισαν να εκτελούνται και τζιχαντιστές με την ίδια κατηγορία.

Σχετικά άρθρα