Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσικοί δορυφόροι “κάρφωσαν” φάλαγγα τζιχαντιστών στο Χαλέπι

Ρωσικοί δορυφόροι “κάρφωσαν” φάλαγγα τζιχαντιστών στο Χαλέπι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Δορυφόρος, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Δορυφορικές εικόνες που έδωσαν οι Ρώσοι στον συριακό στρατό αποκάλυψαν το σημείο που είχαν συγκεντρωθεί οχήματα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, με αποτέλεσμα συριακά πολεμικά αεροπλάνα να βομβαρδίσουν την Τρίτη το μεσημέρι τους τζιχαντιστές και να τους προκαλέσουν μεγάλη καταστροφή.

Συγκεκριμένα, οι ρωσικοί δορυφόροι “είδαν” μια φάλαγγα στρατιωτικών οχημάτων των τζιχαντιστών στα νότια της επαρχίας του Χαλεπιού στον κάμπο της Χανασέρ.

Τα συριακά αεροπλάνα σηκώθηκαν και βομβάρδισαν τη φάλαγγα καταστρέφοντας όλα τα οχήματα, σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό Al Masdar News.

Στρατιωτική πηγή που μίλησε στην ιστοσελίδα επιβεβαίωσε την καταστροφή των οχημάτων, σημειώνοντας ότι πολλά ήταν αγροτικά φορτηγάκια εξοπλισμένα με οπλοπολυβόλα και αντιαρματικά στις καρότσες τους.

Το τελευταίο διάστημα οι Ρώσοι “μαρτυρούν” με τη βοήθεια των δορυφόρων τους τις θέσεις των τζιχαντιστών, όπως αυτοί κινούνται στην έρημο, και οι κυβερνητικές δυνάμεις πετυχαίνουν καίρια πλήγματα.

Σχετικά άρθρα