Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος σκοπεύει να επιτεθεί στην Eurovision στη Σουηδία

Το Ισλαμικό Κράτος σκοπεύει να επιτεθεί στην Eurovision στη Σουηδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurovision, ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σουηδία, Στοκχόλμη, Τζιχαντιστές,

Τρελαμένοι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος λέγεται ότι έχουν σκοπό να χτυπήσουν τον διαγωνισμό της Eurovision στη Σουηδία τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Star, οκτώ φανατικοί τζιχαντιστές εισήλθαν πρόσφατα στη Στοκχόλμη, αφού πολέμησαν με το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στη Συρία.

Ένας από τους τζιχαντιστές της ομάδας λέγεται ότι έχει στενές επαφές με τον ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.

Η Daily Star ισχυρίζεται ότι άνδρες των αρχών ασφαλείας παραδέχτηκαν ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει όντως στόχο τον διαγωνισμό τραγουδιού που θα γίνει στις 14 Μαΐου.

Ο διευθυντής παραγωγής της Eurovision, Τζέσπερ Άκινγκερ, διαβεβαίωσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα υψηλά μέτρα ασφαλείας για τη βραδιά του διαγωνισμού.

Ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει ποια είναι αυτά τα μέτρα ασφαλείας.

Αξιωματούχος των σουηδικών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε στη Daily Star ότι “η πληροφορία [για πιθανό χτύπημα] μας ήρθε και δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε”.

Σχετικά άρθρα