Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργισμένοι κάτοικοι της Μοσούλης έσφαξαν τζιχαντιστή που παρενόχλησε γυναίκα

Οργισμένοι κάτοικοι της Μοσούλης έσφαξαν τζιχαντιστή που παρενόχλησε γυναίκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Νινευή, Σεξουαλική Παρενόχληση, Τζιχαντιστές,

Ένας τζιχαντιστής μέλος της “ασφάλειας” της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος μαχαιρώθηκε άγρια από κατοίκους της Μοσούλης, στο βορειοδυτικό Ιράκ, αφού προηγουμένως είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια γυναίκα.

Ο τζιχαντιστής δέχθηκε την επίθεση στην περιοχή Αντέν στα ανατολικά της Μοσούλης.

Τοπική πηγή περιέγραψε στο ARA News το λιντσάρισμα του τζιχαντιστή:

“Ο τζιχαντιστής πιάστηκε από μια ομάδα πολιτών και μαχαιρώθηκε κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση. Πολλοί άνδρες που έφεραν μαχαίρια επιτέθηκαν στον τζιχαντιστή και τον μαχαίρωσαν πολλές φορές σε όλο του το σώμα. Στη συνέχεια οι άνδρες εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν στο σημείο περιπολίες τζιχαντιστών”.

Η ίδια πηγή συνέχισε: “Μέλη της Αλ Χίσμπα [θρησκευτικής αστυνομίας] μετέφεραν τον τζιχαντιστή ημιθανή στο νοσοκομείο, όπου ξεψύχησε κάποιες ώρες μετά”.

Ο συγκεκριμένος τζιχαντιστής “αστυνομικός”, πριν σφαγιαστεί, είχε αποστολή να παρακολουθεί άνδρες και γυναίκες εάν παραβίαζαν τους κανόνες της οργάνωσης.

Μιλώντας στο ARA News ο Κούρδος δημοσιογράφος Ιντρίς Μπαντινί είπε:

“Κανείς δεν αρνείται ότι αυτοί οι βάρβαροι τζιχαντιστές πιάνουν γυναίκες και τις χρησιμοποιούν ως ερωτικές σκλάβες. Ένας λόγος που οι τζιχαντιστές γίνονται βομβιστές αυτοκτονίας είναι γιατί πιστεύουν ότι στον άλλον κόσμο θα κάνουν όργια, ότι θα απολαμβάνουν αιώνιο και δίχως όρια σεξ”.

“Εάν δεν καταλάβουμε το πραγματικό κίνητρο που σκοτώνονται και σκοτώνουν αθώους ανθρώπους, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να τους νικήσουμε”, συμπλήρωσε ο Μπαντινί.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στην περιοχή Αντέν της Μοσούλης δεν έλαβε αντίποινα για τον φόνο του τζιχαντιστή, φοβούμενη μια πιθανή εξέγερση των κατοίκων ενάντια στους τζιχαντιστές, ειδικά τώρα που οι τρομοκράτες υφίστανται και μεγάλες απώλειες εξαιτίας των αμερικανικών βομβαρδισμών και αντιμετωπίζουν λειψανδρία.

Σχετικά άρθρα