Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

50 δολάρια για κάθε σεξουαλική σκλάβα δίνει επίδομα το Ισλαμικό Κράτος

50 δολάρια για κάθε σεξουαλική σκλάβα δίνει επίδομα το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Daily Mail, ISIL, ISIS, Ερωτική Σκλάβα, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σκλάβοι, Τζιχαντιστές,

Ντοκουμέντα από τις ζώνες που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ επέτρεψαν να γνωρίζουμε ποιες είναι οι πηγές εσόδων των τζιχαντιστών, που πέρα από το μηνιαίο μισθό, παίρνουν επίδομα για κάθε σύζυγο και γιο αλλά και κάθε σεξουαλική σκλάβα που “υιοθετούν”.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα αρχεία αποκάλυψαν την περίπτωση ενός τζιχαντιστή με το όνομα Αλ Τζιμπουρί, που πέρα από το βασικό μισθό των 50 δολαρίων των μήνα, είχε έξτρα εισόδημα 50 δολάρια για κάθε μια από τις συζύγους του, 35 για κάθε παιδί και 50 για κάθε σεξουαλική σκλάβα θεωρείται ιδιοκτησία του.

Ομοίως στα ντοκουμέντα βρέθηκα λεπτομέρειες σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκληθεί από τις ήττες και αναγκάζουν το Ισλαμικό Κράτος σε περικοπές.

Βάσει αυτού η οργάνωση απαγόρευσε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση στρατιωτικού οχήματος και αποφάσισε πως οι τζιχαντιστές πρέπει να έχουν γραπτή εξουσιοδότηση προκειμένου να κάψουν βενζίνη στο δρόμο προς τα πεδία των μαχών.

Σχετικά άρθρα