Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος κατέψυξε ζωντανούς 45 τζιχαντιστές

Το Ισλαμικό Κράτος κατέψυξε ζωντανούς 45 τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος αποφάσισαν να τιμωρήσουν με έναν νέο παραδειγματικό τρόπο 45 μέλη τους που αποπειράθηκαν να λιποτακτήσουν.

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι οι τζιχαντιστές δεν δίστασαν να κλειδώσουν μέσα σε ψυγείο άλλους 45 τζιχαντιστές επειδή προσπάθησαν να εγκαταλείψουν την οργάνωση.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror οι τζιχαντιστές έκλεισαν μέσα σε ψυγείο νεκροτομείου 45 “δικούς τους” που αποφάσισαν να το βάλουν στα πόδια λόγω της προέλασης των ιρακινών δυνάμεων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι 45 λιποτάκτες αφέθηκαν για 24 ώρες μέσα στο ψυγείο να πεθάνουν από το κρύο και στη συνέχεια οι σοροί τους τοποθετήθηκαν στους δρόμους της Μοσούλης προς παραδειγματισμό όποιου τυχόν ήθελε να φύγει.

Όσοι τζιχαντιστές προσπαθήσουν να λιποτακτήσουν και συλληφθούν καταδικάζονται σε θάνατο για “εσχάτη προδοσία”.

Τα περιστατικά λιποταξιών στη Μοσούλη έχουν αυξηθεί σημαντικά επειδή πολλοί από τους “στρατιώτες του χαλιφάτου” είναι ντόπιοι που έχουν στρατολογηθεί με τη βία και δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις ιδεοληψίες της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σχετικά άρθρα