Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι συνέλαβαν δημοσιογράφο που είπε στον Ερντογάν “να πάει να γ@μηθεί”

Οι Τούρκοι συνέλαβαν δημοσιογράφο που είπε στον Ερντογάν “να πάει να γ@μηθεί”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Ελευθερία Τύπου, Εμπρού Ουμάρ, Λογοκρισία, Ολλανδία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τα γλειψίματα και τις ντροπές Μέρκελ και Τουσκ στην Τουρκία, που έπεσαν στα τέσσερα και κούναγαν τις ουρές τους στους ισλαμιστές νεοοθωμανούς, οι ξεφτίλες της Ευρώπης, και η αποθρασυμμένη Τουρκία ξαναχτύπησε.

Οι Τούρκοι συνέλαβαν τη γνωστή Ολλανδή υπήκοο δημοσιογράφο Εμπρού Ουμάρ (Ebru Umar) για προσβλητικά σχόλια κατά του προέδρου Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης, η δημοσιογράφος που έχει τουρκική καταγωγή, έγραψε στην στήλη της στην εφημερίδα Metro σχόλια που εξόργισαν τον Τούρκο Πρόεδρο.

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν “μεγαλομανή δικτάτορα” και “Σουλτάνο”, καλώντας τον μάλιστα να “πάει να γ….εί”.

Όπως αναφέρουν ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης, το Υπουργείο Εξωτερικών και η πρεσβεία της Ολλανδίας στην Άγκυρα, παρακολουθούν στενά την υπόθεση.

Να στείλετε τον Ντόναλντ Τουσκ, αυτό το γλοιώδες υποκείμενο, να γλείψει τον οθωμανικό πισινό του σουλτάνου μήπως και αφεθεί ελεύθερη η δημοσιογράφος. Ξέρει ο Τούσκ. Τα γλύφει όλα!

Σχετικά άρθρα