Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο “Πρόεδρος” της Ουκρανίας ζήτησε από τον ΟΗΕ να “καθαρίσουν” μαζί τους Ρώσους

Ο “Πρόεδρος” της Ουκρανίας ζήτησε από τον ΟΗΕ να “καθαρίσουν” μαζί τους Ρώσους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ, Αντρέι Παρούμπι, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ουκρανία,

Οι ακροδεξιές μερκελικές μαριονέτες του Κιέβου επιθυμούν να προκαλέσουν παγκόσμιο πόλεμο.

Όπως μετέδωσε πρώτο το Russia Today, ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας, τοποθετημένος στη θέση αυτή από το ναζιστικό φιλοευρωπαϊκό πραξικόπημα, Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ (φωτο), είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν από τον οποίο ζήτησε την ανάπτυξη κυανόκρανων στις ανατολικές επαρχίες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ουκρανικής προεδρίας η «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» θα μπορούσε να διεξαχθεί από κοινού από τον ουκρανικό στρατό και τους κυανόκρανους των Ηνωμένων Εθνών, δηλαδή με άλλα λόγια ο παρανοϊκός Ουκρανός μη εκλεγμένος Πρόεδρος, θέλει να εμπλέξει την παγκόσμια κοινότητα σε πόλεμο ενάντια στη Ρωσία για να υπηρετήσει έτσι τα νεοφιλελεύθερα κέντρα που τον στηρίζουν.

Για να συμβεί, ωστόσο, κάτι τέτοιο, θα πρέπει η ανάπτυξη ειρηνευτικής δύναμης από τον ΟΗΕ να εγκριθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του οργανισμού, στο οποίο η Ρωσία, ως μόνιμο μέλος, έχει δικαίωμα βέτο.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, όπως μεταδίδει το Russia Today, ο Τουρτσίνοφ υπέγραψε το απόγευμα της Δευτέρας νέα εντολή για να ξεκινήσει επίσημα μια «ειδική ανιτρομοκρατική επιχείρηση» στα ανατολικά της χώρας, την επίβλεψη της οποίας θα έχει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, γνωστός επίσης ακροδεξιός και ανισόρροπος, Αντρέι Παρούμπι.

Σχετικά άρθρα