Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν 250 γυναίκες που αρνήθηκαν να πλαγιάσουν μαζί τους

Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν 250 γυναίκες που αρνήθηκαν να πλαγιάσουν μαζί τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βιασμός, Ερωτική Σκλάβα, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,

Μετά την πτώση της Μοσούλης στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, τον Ιούνιο του 2014, οι τζιχαντιστές άρχισαν να πιέζουν τις ντόπιες γυναίκες να δεχτούν “προσωρινούς γάμους” μαζί τους ή τον “ερωτικό τζιχάντ”, δηλαδή να “ικανοποιούν” τους “πολεμιστές του Αλλάχ”.

Όσες γυναίκες “έμπαιναν στο μάτι” των τζιχαντιστών και αρνούνταν να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους τιμωρούνταν παραδειγματικά.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Κούρδου αξιωματούχου Σαΐντ Μαμουζίνι, στέλεχος του Κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος (KDP) στη Μοσούλη, “το Ισλαμικό Κράτος άρχισε να επιλέγει γυναίκες της Μοσούλης και να τις υποχρεώνει να παντρευτούν τους τζιχαντιστές του, αποκαλώντας αυτές τις σχέσεις “προσωρινό γάμο” ή “ερωτικό τζιχάντ”, με όσες αρνούνταν να τιμωρούνται”.

“Μέχρι στιγμής 250 κορίτσια της Μοσούλης έχουν εκτελεστεί από το Ισλαμικό Κράτος επειδή αρνήθηκαν να ασκήσουν ερωτικό τζιχάντ και σε κάποιες περιπτώσεις εκτελέστηκαν και οι οικογένειες των κοριτσιών επειδή αρνήθηκαν να προσφέρουν τις κόρες τους”.

Ο Γαγιάς Σουρτσί, αξιωματούχος του PUK από τη Μοσούλη, δήλωσε στο BasNews ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται συνεχώς στις κατεχόμενες από το Ισλαμικό Κράτος περιοχές, ιδιαίτερα τα δικαιώματα των γυναικών, τις οποίες αντιμετωπίζουν ως αντικείμενα που προορίζονται να ικανοποιούν τους αφέντες τους.

Ο Σουρτσί πρόσθεσε ότι στις γυναίκες στη Μοσούλη απαγορεύεται να κυκλοφορούν ασυνόδευτες στον δρόμο και πρέπει να είναι πλήρως καλυμμένες.

Απαγορεύεται επίσης και στα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, να βλέπονται και να μιλάνε.

Ωστόσο, στην πόλη έχει δημιουργηθεί μια παράνομη επιχείριση που οργανώνει κρυφές συναντήσεις νεαρών ανδρών και γυναικών, για τις οποίες όμως οι συμμετέχοντες πληρώνουν ακριβά για να απολαύσουν την απαγορευμένη πολυτέλεια, να κάνουν δηλαδή παρέα με άτομα αντιθέτου φύλου.

Σχετικά άρθρα