Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερντογάν: Aν καταστρέψουμε το ΡΚΚ, θα καταπολεμηθεί η τρομοκρατία

Ερντογάν: Aν καταστρέψουμε το ΡΚΚ, θα καταπολεμηθεί η τρομοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Η μοναδική λύση για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας είναι η καταστροφή της εκτός νόμου οργάνωσης Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δεσμεύθηκε πως οι επιχειρήσεις της αστυνομίας θα συνεχίσουν μέχρι να εκριζωθεί η τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία.

«Η τρομοκρατική οργάνωση ενεργεί για να σκοτώσει μαζί με άλλες φιγούρες και υποστηρικτές από την γύρω περιοχή και τη χώρα μας», δήλωσε ο Ερντογάν από το προεδρικό παλάτι.

«Αν αναζητάτε μία λύση, αυτή είναι η λύση. Όταν εκριζώσουμε την τρομοκρατική οργάνωση, χωρίς να παραμείνει ούτε το μικρότερο ίχνος, από τα εδάφη, τότε θα χρειαστεί να θέσουμε την επίλυση σε εφαρμογή», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Την ίδια στιγμή, εξήγησε πως εξαιτίας της τρομοκρατίας έχουν χαθεί πολλές ζωές, διευκρινίζοντας πως περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί εδώ και 35 χρόνια.

Ο Τούρκος πρόεδρος, υποστήριξε πως το ζήτημα θα τελειώσει καθώς «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέτει στο στόχαστρό του τη γαλήνη της χώρας».

Σχετικά άρθρα