Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Bild: Οι ευρωπαϊκές παραλίες στο στόχαστρο των τζιχαντιστών

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Εφημερίδα Bild, Ισλαμιστές, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Τζιχαντιστές,

Οι πολυσύχναστες παραλίες σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία βρίσκονται στο στόχαστρο των τζιχαντιστών, οι οποίοι θα εισέλθουν σε ευρωπαϊκά θέρετρα ως έμποροι πουλώντας γυαλιά ηλίου και ποτά. Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Bild οι τζιχαντιστές ετοιμάζονται να αιματοκυλήσουν φέτος το καλοκαίρι την Γηραιά Ηπειρο, ανοίγοντας πυρ με Καλάσνικοφ εναντίον λουόμενων.

Οι γερμανικές αρχές ασφαλείας έχουν ενημερωθεί από τις ιταλικές μυστικές υπηρεσίες ότι οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ετοιμάζουν τυφλά χτυπήματα σε παραλίες.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία είναι τρεις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν μπει, μεταξύ άλλων, πρώτες στο «μάτι» των ισλαμιστών τρομοκρατών.

«Μετά τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, υπάρχουν πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει αυτό το καλοκαίρι παραλίες ευρωπαϊκών χωρών», γράφει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt» επικαλούμενη το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild.

H εφημερίδα υποστηρίζει ακόμη ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ιταλίας έχουν ήδη ενημερώσει τις γερμανικές αρχές για τα σχέδια των ισλαμιστών τρομοκρατών.

Η Ιταλία διαθέτει συγκεκριμένες πληροφορίες από την Αφρική, όπως διευκρινίζει η εφημερίδα Bild, προσθέτοντας πως αυτές αφορούν συγκεκριμένες χώρες, όπως την Ισπανία, την Ιταλία και τη νότια Γαλλία.

Σχετικά άρθρα