Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύρες προσφυγοπούλες ερωτικές σκλάβες για όλα τα γούστα στον Λίβανο

Σύρες προσφυγοπούλες ερωτικές σκλάβες για όλα τα γούστα στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δουλεμπόριο, Ερωτική Σκλάβα, Λαθρομετανάστες, Λίβανος, Μετανάστες, Πορνεία, Πρόσφυγες, Σκλάβοι, Συρία,

Κανείς δεν μπορούσε να υποπτευθεί το μέγεθος της σεξουαλικής κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης εις βάρος των Σύρων γυναικών προσφύγων πριν το ένταλμα που εκδόθηκε από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων των Λιβανέζικων Δυνάμεων Εσωτερικής Ασφάλειας στις 31 Μαρτίου 2016.

Οι πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν μιλάνε για ευρέως διαδεδομένα κυκλώματα συμμοριών που εμπορεύονται γυναικεία σάρκα.

Τα θύματά τους είναι γυναίκες πρόσφυγες που τις σκλαβώνουν με παρόμοιες μεθόδους με εκείνες που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος.

Οι συμμορίες αυτές ασκούν βασανιστήρια, βιασμούς, εκτρώσεις, παραμορφώσεις και σεξουαλική σκλαβιά. Τα μέλη των συμμοριών εκβιάζουν τα θύματά τους ότι θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες και βίντεο με τις αρρωστημένες και σαδιστικές περιπτύξεις που τα υποχρεώνουν να πράττουν σε περίπτωση που “μιλήσουν”.

Οι συμμορίες αυτές είναι ποιο βάρβαρες ακόμα και από τους τζιχαντιστές, αφού οι τελευταίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει στο σημείο να εκβιάζουν τα θύματά τους ότι θα τα εκθέσουν δημοσίως στο διαδίκτυο.

Αφού τα εγκλήματα έγιναν ευρέως γνωστά, το SNHR (Συριακό Δίκτυο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) έστειλε τους ανθρώπους του στον Λίβανο να εντοπίσουν και να έρθουν σε επαφή με θύματα για να συλλέξουν καταθέσεις.

Η έρευνα του SNHR εντόπισε τουλάχιστον 45 Σύρες που υπέστησαν διαρκή σεξουαλική βία και εκμετάλλευση, μεταξύ των οποίων και 8 κορίτσια κάτω της ηλικίας των 8 ετών, σε δύο νυχτερινά κέντρα – ξενοδοχεία, τα “Chez Mauric” και “Silver”, ιδιοκτησίας του Μαουίκ Τζαεάτζεα (Mauic Jaeajea), στην περιοχή Αλ Μουαμαλταΐν της Τζουνία (Jouynia) η οποία είναι δημοφιλής για τη νυχτερινή της ζωή.

Οι 45 γυναίκες χρησιμοποιήθηκαν ως ερωτικές σκλάβες από το τέλος του 2013 μέχρι και τον Μάρτιο του 2016.

Η σπείρα διακίνησης γυναικών αποτελείται από Λιβανέζους, Παλαιστίνιους και Σύρους.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την έκθεση του SNHR στα αγγλικά εδώ: The Enslavement Mob of Syrian Women in Lebanon

Διαβάστε ακόμα: Οι Τούρκοι πουλάνε 12χρονα ερωτικά σκλαβάκια από τη Συρία στους Σαουδάραβες

Σχετικά άρθρα