Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταρρέει η άθλια προπαγάνδα των Ουκρανών ναζί για “ανθρώπινες ασπίδες”

Καταρρέει η άθλια προπαγάνδα των Ουκρανών ναζί για “ανθρώπινες ασπίδες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντονέτσκ, Ουκρανία, Σλοβιάντσκ,

Ανεβαίνουν συνεχώς στο twitter φωτογραφίες από τα οδοφράγματα του Σλοβιάντσκ που ένοπλοι και απλοί πολίτες βρίσκονται σε αυτά και περιμένουν τους ναζί του Κιέβου να τους “καταπνίξουν”.

Η ναζιστική μεταβατική κυβέρνηση στο Κίεβο έλεγε την Κυριακή ότι οι πολιτοφύλακες χρησιμοποίησαν τους κατοίκους της πόλης ως “ανθρώπινες ασπίδες” στα οδοφράγματα παρά τη θέλησή τους.

Εδώ βλέπετε ορισμένες από τις “ανθρώπινες ασπίδες” χαλαρά να κολατσίζουν στα οδοφράγματα μαζί με τους ένοπλους συμπατριώτες τους. Στην εποχή του twitter, από εκεί αντλούμε φωτογραφικό υλικό, καμία προπαγάνδα δεν μπορεί να σταθεί για καιρό κι όσο πιο άθλια είναι τόσο πιο σύντομα καταρρέει.

Οι πολίτες της ανατολικής Ουκρανίας και συγκεκριμένα της επικράτειας του Ντονέτσκ δεν θέλουν να ζουν υπό καθεστώς ναζιστικής – νεοφιλελεύθερης κατοχής. Δεν θέλουν να γίνουν σκλάβοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Άνγκελα Μέρκελ. Θέλουν να είναι ελεύθεροι και ενωμένοι με την πατρίδα τους, τη Ρωσία, που ως υπερδύναμη μπορεί να τους προστατέψει.

Βεβαίως, όλα τα ορυχεία και οι βαριές βιομηχανίες της Ουκρανίας βρίσκονται στις ανατολικές επαρχίες της χώρας, στις ρωσόφωνες επαρχίες. Και χωρίς αυτές τις περιοχές η γεωπολιτική αξία της Ουκρανίας μηδενίζεται. Βρυξέλλες και Βερολίνο έχουν βάλει στο μάτι τις πλούσιες ανατολικές επαρχίες, γι’ αυτό και προκάλεσαν το φιλοευρωπαϊκό πραξικόπημα.

Και είναι να απορεί κανείς. Δηλαδή τι πίστευαν, αλήθεια; Ότι ο Πούτιν και η Ρωσία θα επέτρεπαν ποτέ στα νεοφιλελεύθερα γεράκια του Βερολίνου να υποδουλώσουν εκατομμύρια ρωσικής καταγωγής πολίτες και να θέσουν υπό τον έλεγχό τους ιστορική ρωσική γη, που σήμερα βρίσκεται εντός της ουκρανικής επικράτειας, αδιαμαρτύρητα και χωρίς αντιδράσεις;

Στα οδοφράγματα της ανατολικής Ουκρανίας, απ΄ο,τι φαίνεται, θα συντριβεί η δικτατορία των αγορών και του Μερκελισμού. Γιατί οι Γερμανοί, όπως διδάσκει και η ιστορία, όχι μόνο δεν γνωρίζουν τα όρια τους, αλλά έχουν και το κακό συνήθειο να τα παραβιάζουν και εκεί ηττώνται.

sloviansk

Σχετικά άρθρα