Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κεραυνοί Πούτιν για τα Panama Papers (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για The Panama Papers - Όλες οι Αποκαλύψεις, Βίντεο, Βλάντιμιρ Πούτιν, Διαφάνεια, Διαφθορά, Ρωσία, Φοροδιαφυγή,

Άστραψε και βρόντηξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν γύρω από τις αποκαλύψεις των Panama Papers για τις υπεράκτιες εταιρείες φίλων και συνεργατών του.

Σε δημοσιογραφικό φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, υποστήριξε ότι στόχος δεν είναι η εμφάνιση στοιχείων, που καταδεικνύουν την διαφθορά, αλλά η αποσταθεροποίηση της Ρωσίας.

«“Ο κύριος Πρόεδρος της Ρωσίας έχει έναν φίλο, που έκανε κάτι, πιθανά έχει μία διάσταση διαφθοράς”. Ποιάς διαφθοράς; Δεν υπάρχει καμία διαφθορά. Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τον Σεργκέι Πάβλοβιτς Ρολντούγκιν, δεν είναι απλά ένας μουσικός. Ανήκει στην κορυφή των καλλιτεχνών της Ρωσίας. Είναι μικρομέτοχος σε μία από τις εταιρείες, αλλά όχι με δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτά είναι αηδίες», είπε σε αυστηρό ύφος ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου.

Ο Ρώσος Πρόεδρος δήλωσε «υπερήφανος» για την φιλία του με τον κορυφαίο βιολοντσελίστα υποστηρίζοντας ότι με τα χρήματα, που έβγαζε αγόραζε μουσικά όργανα από το εξωτερικό, τα οποία στην συνέχεια δώριζε σε μουσικές ακαδημίες της Ρωσίας.

Αναφερόμενος και στα όσα υποστηρίζει ο ιστότοπος Wikileaks για την ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι ένας από τους λόγους είναι και «η μη έκδοση του Έντουαρντ Σνόουντεν, όπως και η ρωσική στάση στην ανατολική Ουκρανία».

Σχετικά άρθρα