Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολόγησε πόρνες ως πράκτορες της οργάνωσης

Το Ισλαμικό Κράτος στρατολόγησε πόρνες ως πράκτορες της οργάνωσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιερόδουλες, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κατασκοπεία, Κιρκούκ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πεσμεργκά, Πορνεία, Στρατιωτίνες, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να στείλει γυναίκες τζιχαντίστριες κρυφά στην πόλη του Κιρκούκ στο Ιράκ και να “στήσει” μυστικούς πυρήνες της οργάνωσης μέσα στην στρατηγικής σημασίας πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν κουρδικά Μέσα, το Ισλαμικό Κράτος τώρα τελευταία προσπαθεί να στείλει γυναίκες της οργάνωσης σε μυστικές αποστολές, για να μην τραβάνε την προσοχή.

Πηγή μέσα από τις δυνάμεις των Κούρδων Πεσμεργκά αποκάλυψε ότι το Ισλαμικό Κράτος στρατολόγησε πόρνες για να υπηρετήσουν τους σχεδιασμούς του. Αυτές έχουν διαταχθεί να παρεισφρήσουν στο Κιρκούκ, όπως και σε άλλες πόλεις και χωριά της περιοχής που τελούν υπό τον έλεγχο των Πεσμεργκά.

“Τα σημεία ελέγχου και τα μπλόκα στις εισόδους του Κιρκούκ έχουν “σφίξει”… Όλοι οι ύποπτοι, συμπεριλαμβανομένων και γυναικών, είναι υποχρεωμένοι να δείχνουν τις ταυτότητές τους και να υφίστανται ελέγχους”, δήλωσε ο Κούρδος αξιωματούχος Χαλό Νατζάτ.

“Στέλνουν περισσότερο γυναίκες για να εισέλθουν στην πόλη και να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους ενάντια στις κουρδικές δυνάμεις”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται ότι πέρασε στη “φάση” στρατολόγησης πολλών “Μάτα Χάρι”.

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς το Ισλαμικό Κράτος πείθει και στρατολογεί πόρνες ως μυστικές πράκτορές του.

Σχετικά άρθρα