Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν το Τουρκικό Προξενείο στη Μοσούλη

Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν το Τουρκικό Προξενείο στη Μοσούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Τα αεροπλάνα του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ βομβάρδισαν το κτίριο του τουρκικού προξενείου στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος Μοσούλη.

Το κτίριο του τουρκικού προξενείου είχε μετατραπεί από τους τζιχαντιστές σε ένα από τα αρχηγεία τους στην πόλη.

«Οι αεροπορικές δυνάμεις του διεθνούς συνασπισμού έπληξαν το κτίριο του Τουρκικού Προξενείου στην Μουσούλη που από το 2014 βρισκόταν υπο την κατοχή της τρομοκρατικής οργάνωσης και συγκεκριμένα διέμεναν μέσα σε αυτό τα ανώτερα στελέχη της Νταες» σημειώθηκε σε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Οι αεροπορικές επιδρομές των μαχητικών του Συνασπισμού πραγματοποιήθηκαν εν γνώσει της Τουρκικής κυβέρνησης και με συνεχή ροή πληροφοριών της επιχείρησης στην Τουρκία.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας επίσης επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την συνέχεια της στενής συνεργασίας με τις δυνάμεις του Διεθνούς Συνασπισμού στον αγώνα καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Σχετικά άρθρα