Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

16χρονος βιάστηκε στις τουαλέτες του σχολείου από συμμαθητή του

16χρονος βιάστηκε στις τουαλέτες του σχολείου από συμμαθητή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ατλάντα, Βιασμός, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μαθητές, Ομοφυλόφιλοι, Τζόρτζια,

Το αδιανόητο συνέβη πριν μερικές ημέρες στην Ατλάντα, της Τζόρτζια, όταν ένας 16χρονος βιάστηκε μέσα στις τουαλέτες του σχολείου του από έναν συμμαθητή του.

Το περιστατικό συνέβη στο σχολείο αρρένων B.E.S.T. Academy. Η B.E.S.T. Academy είναι ένα πρότυπο σχολείο για χαρισματικούς νέους.

Σύμφωνα με τους γονείς του 16χρονου, οι οποίοι μίλησαν στον Τύπο, ο γιος τους “στριμώχτηκε” από έναν συμμαθητή του κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας.

Το θύμα είχε πάει στην τουαλέτα, όπου τον ακολούθησε ο συμμαθητής με τις περίεργες ορέξεις και του επιτέθηκε.

“Το άλλο παιδί τον στρίμωξε και του ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα. Ο γιος μας αρνήθηκε, λέγοντάς του ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος και δεν επρόκειτο να το κάνει. Τότε το άλλο παιδί άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο και τον έσφιξε γύρω από τον λαιμό. Στη συνέχεια τον βίασε και αφού ολοκλήρωσε τον απείλησε ότι εάν μιλήσει πουθενά θα τον σκότωνε”, είπε η μητέρα του θύματος.

“Έστειλα το παιδί μου στο σχολείο για να μάθει και να είναι ασφαλές. Θεωρείς ότι το παιδί σου είναι ασφαλές επειδή βρίσκεται στο σχολείο. Δεν περιμένεις με τίποτα κάτι τέτοιο να συμβεί στο σχολείο. Που ήταν η ασφάλεια;” δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Τα αμερικανικά σχολεία έχουν σεκιουριτάδες εξαιτίας της περιρρέουσας εγκληματικότητας.

Η Αστυνομία της Ατλάντα επιβεβαίωσε το περιστατικό του βιασμού. Το θέμα αποκαλύφθηκε από το κανάλι FOX 5 της Ατλάντα.

Σχετικά άρθρα