Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παντρεμένος πολέμιος του Πούτιν σε ροζ βίντεο με τη βοηθό του (βίντεο)

Παντρεμένος πολέμιος του Πούτιν σε ροζ βίντεο με τη βοηθό του (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βλάντιμιρ Πούτιν, Παράνομη Βιντεοσκόπηση, Ρωσία,

Υπήρξε ένας από τους σφοδρότερους πολέμιους του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, μολονότι διετέλεσε πρωθυπουργός του από το 2000 μέχρι το 2004.

Ο Μιχαΐλ Κασιάνοφ , ωστόσο, σήμερα, βρίσκεται στη δίνη ενός ροζ σκανδάλου, που αφορά βίντεο που έχει γυριστεί με κρυφή κάμερα και τον απαθανατίζει σε ερωτικές στιγμές με την βοηθό του, Ναταλία Πελεβίνα μολονότι είναι παντρεμένος.

Το φιλοκυβερνητικό δίκτυο NTV αφήνει να εννοηθεί πως το βίντεο μαγνητοσκόπησε η ίδια η Πελέβινα.

Την κατηγορεί παράλληλα ότι συνεργάζεται με τον Αμερικανό χρηματιστεί Μπιλ Μπράουντερ, στενό συνεργάτη του γερουσιαστή Τζον ΜακΚέιν και χρηματοδοτεί την ρωσική αντιπολίτευση.

Ο Κασιάνοφ αρνήθηκε να προχωρήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο, περιορίζοντας τις δηλώσεις του σε κριτική απέναντι στην κυβέρνηση.

Εξάλλου, πριν λίγο καιρό είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Η Πελέβινα αντίθετα κατάθεσε μήνυση εναντίον του ρωσικού δικτύου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Επίσης σε μήνυμά της στο Facebook επέρριψε ευθύνες στις αρχές και τις μυστικές υπηρεσίες για την «εγκληματική ενέργεια» και ζήτησε συγγνώμη για όσα αποκαλύφθηκαν στο βίντεο.

Παραμένει άγνωστο ποιος βρίσκεται πίσω από την μαγνητοσκόπηση, ωστόσο, όπως επισημαίνουν βρετανικά δημοσιεύματα στόχος των υπευθύνων ήταν να εξευτελίσουν τον επικεφαλής της ρωσικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα