Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Ερντογάν βλέπει δολοπλοκία του twitter εναντίον του

O Ερντογάν βλέπει δολοπλοκία του twitter εναντίον του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος της Τουρκίας κατηγόρησε το Twitter, υποστηρίζοντας πως προχώρησε σε λογοκρισία ενός hashtag που δημιουργήθηκε για τον τούρκο πρόεδρο. Ειδικότερα, ισχυρίζεται ότι το Twitter αφαίρεσε το #WeLoveErdogan από τα top trending tweets του.«Ρωτάω τους υπεύθυνους του Twitter: Ποιος σας έδωσε εντολή να αφαιρέσετε το hashtag #WeLoveErdogan; Ήταν μία χώρα, ένας άνθρωπος, μια τρομοκρατική οργάνωηση ή κάποιος άλλος;», διερωτήθηκε ο τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης.

«Είμαι απλά περίεργος: Είναι η χρήση του μηνύματας “Αγαπάμε τον Ερντογάν” ενάντια στις αρχές του Twitter; Γιατί ένα μήνυμα με τον οποίο οι άνθρωποι εκφράζουν αγάπη ενοχλεί το Twitter;», πρόσθεσε. «Είμαι της άποψης ότι πρόκειται για ένα τμήμα μιας παγκόσμιας επιχείρησης εναντίον του προέδρου μας», τόνισε.

Νωρίτερα, υποστηρικτές του προέδρου Ερντογάν δημιούργησαν το hashtag #WeLoveErdogan για ενισχύσουν τον τούρκο πρόεδρο τη στιγμή που εκείνος βρίσκεται σε ταξίδι στις ΗΠΑ και αντιμετωπίζει αυξανόμενη κριτική αναφορικά με την ελευθερία της έκφρασης στη χώρα του.

Σχετικά άρθρα