Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζεται το μακάβριο έργο της αναγνώρισης των θυμάτων στις Βρυξέλλες

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βομβιστική Επίθεση, Βρυξέλλες, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαίωσαν ότι δύο ακόμα Αμερικανοί πολίτες βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων στις επιθέσεις της Τρίτης στο αεροδρόμιο και στο μετρό στις Βρυξέλλες.

«Επιβεβαιώνουμε τον θάνατο δύο ακόμα Αμερικανών υπηκόων στις Βρυξέλλες, και εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς τους», δήλωσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο Γαλλικό Πρακτορείο. Το υπουργείο είχε ανακοινώσει το Σάββατο ότι δύο Αμερικανοί είχαν χάσει τη ζωή τους στις επιθέσεις.

Το ζευγάρι Τζάστιν και Στέφανι Σουλτς, Αμερικανοί που κατοικούσαν στο Βέλγιο, είχαν μόλις αφήσει τη μητέρα της δεύτερης στο αεροδρόμιο όταν έγινε η έκρηξη κοντά στο σημείο όπου γινόταν το check-in των πτήσεων. Τον θάνατό τους ανακοίνωσαν οι οικογένειές τους και αργότερα, μέσω Facebook, ο εργοδότης της Στέφανι Σουλτς.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και δύο αδερφοί ολλανδικής υπηκοότητας που ήταν κάτοικοι της Νέας Υόρκης, ο Αλεξάντερ και ο Σάσα Πιντσάουσκι.

Σχετικά άρθρα