Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λάρι Φλιντ: «Τρεις ίντσες μάλλον το πουλί του Τραμπ!» (δείτε βίντεο)

Λάρι Φλιντ: «Τρεις ίντσες μάλλον το πουλί του Τραμπ!» (δείτε βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ,

Με το δικό του, ιδιαίτερο τρόπο εκφράστηκε ο διάσημος ιδρυτής του περιοδικού «Hustler», Λάρι Φλιντ σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Φλιντ αποκάλεσε τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών «εχθρό της ελευθερίας του λόγου», υπογραμμίζοντας πως «είτε τον αγαπούν, είτε τον απεχθάνονται, η Αμερική δεν μπορεί να τον αγνοήσει».

Μάλιστα ο εκδότης του Hustler είπε με αφορμή την διαβεβαίωση του Τραμπ για το μέγεθος του μορίου του μετά από σχετική αναφορά επικριτών του, ότι «έχω μια ιατρική ομάδα έτοιμη να προβεί στην εξέταση που απαιτείται προκειμένου να επιβεβαιώσει το καύχημα σας», κάτι που του έκανε γνωστό και σε ανοιχτή επιστολή.

«Εάν απορρίψετε αυτή την προσφορά, δεν μπορώ παρά να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι δεν είστε ο άνθρωπος που λέτε ότι είστε και ότι η κομπορρημοσύνη σας σχετικά με το μέγεθος του πέους σας είναι τόσο δόλια, όσο και το Πανεπιστήμιο Trump», αναφέρει στην επιστολή.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο Τραμπ έριξε στην προεκλογική του εκστρατεία και το μέγεθος του πέους του, ο Φλιντ απάντησε:

«Όχι, δεν έμεινα έκπληκτος. Υπήρξαν κι άλλοι άνθρωποι στην Ιστορία που ήταν σαν τον Τραμπ. Μόλις είδα ένα ντοκιμαντέρ για τον Μουσολίνι και είναι παράξενη η ομοιότητα που έχουν, όχι μόνο στην ομιλία τους, αλλά σε όλη τους την περσονα. Ο Τραμπ ελέγχει τους ψηφοφόρους που εγώ αποκαλώ low information voters, νομίζω ότι λίγοι έξυπνοι άνθρωποι θα τον ψηφίσουν».

Το «χτύπημα» του Φλιντ ήταν δυνατότερο στη συνέχεια: «Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει πολλή αλήθεια εκεί (σ.σ. στο μέγεθος του πέους). Όχι απαραίτητα σε σχέση με τα δάχτυλα ενός ανθρώπου, αλλά και με το είδος των αυτοκινήτων που οδηγεί και με το είδος των κτιρίων που χτίζει, όλα έχουν να κάνουν με την προσπάθεια να αντισταθμίσει ίσως την έλλειψη ανδρισμού. Ο Τραμπ έχει μάλλον ένα  τριών ιντσών πουλί (7,62 εκ.)».

Σχετικά άρθρα