Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O “σουλτάνος” τζιχαντιστής Ερντογάν φυλακίζει αβέρτα και η Ευρώπη τσιμουδιά

O “σουλτάνος” τζιχαντιστής Ερντογάν φυλακίζει αβέρτα και η Ευρώπη τσιμουδιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ελευθερία Τύπου, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τζούμχουριετ, Τουρκία,

Με ισόβια κάθειρξη απειλείται ο δημοσιογράφος της Τζούμχουριετ, Καν Ντουντάρ καθώς οι πλήρως υποκινούμενες από τον Ερντογάν δικαστικές αρχές, τον κατηγορούν για δήθεν «κατασκοπεία».

Ο Ντουντάρ, μαζί με τον Ερντέμ Γκιουλ, κατηγορήθηκαν από τις τουρκικές αρχές για προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης, μετά το βίντεο που δημοσιοποίησαν τον Μάιο 2014, στο οποίο φαίνονταν στρατιωτικά οχήματα να μεταφέρουν όπλα στην Συρία για το Ισλαμικό Κράτος.

Ο «σουλτάνος» όμως, ο οποίος έχει καταρρίψει κάθε έννοια προσωπικής ελευθερίας αλλά και ελευθερίας του λόγου, τους καταδίκασε για αυτό, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά γιατί η γειτονική μας χώρα δεν είναι ευρωπαϊκή.

Ο Ερντογάν έχει προχωρήσει σε μία σωρεία από συλλήψεις δημοσιογράφων, ακτιβιστών αλλά και ακαδημαϊκών, οι οποίοι είχαν το θράσος απλά να… πουν την γνώμη τους. Η Ευρώπη όμως των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” και των “ανθρωπιστικών πολέμων που σώζουν καταπιεσμένους” κάνει την παλαβή…

Σχετικά άρθρα