Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση στο Ισλαμικό Κράτος: Ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος στόχος;

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βομβιστική Επίθεση, Βρυξέλλες, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέλαβε την πρώτη θέση σε διαδικτυακό «γκάλοπ» από το Ισλαμικό Κράτος για το ποια χώρα πρέπει να είναι ο επόμενος στόχος επίθεσης των τζιχαντιστών.

ΗΠΑ και Ρωσία ακολουθούν ως «επιλογές» των οπαδών της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης.

«Το Ισλαμικό Κράτος θα επιτεθεί σε Λονδίνο, Ουάσιγκτον, Ρώμη, σε όλους τους άπιστους», έγραψε στο Twitter υποστηρικτής του ISIS.

«Οι Σταυροφόροι βρίσκονται σε σύγχιση. Χτες το Παρίσι, σήμερα οι Βρυξέλλες και πλέον δεν γνωρίζουν ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος», ανέφερε έτερος υποστηρικτής των τζιχαντιστών.

Το ανατριχιαστικό γκάλοπ γίνεται σε φόρουμ υποστήριξης του Ισλαμικού Κράτους, με ερώτημα: «Σε ποια χρώματα θα βαφτεί ο Πύργος του Άιφελ μετά την επόμενη επίθεση;», υπονοώντας ότι το ιστορικό σύμβολο της γαλλικής πρωτεύουσας θα χρειαστεί να φωτιστεί στα χρώματα της σημαίας της επόμενης χώρας που θα γίνει στόχος επίθεσης.

Πολλές φορές στο παρελθόν οι τζιχαντιστές και οι οπαδοί τους έχουν χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προχωρήσουν σε καλέσματα για βία.

Σχετικά άρθρα