Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Στα τυφλά” οι έρευνες για τους επιπλέον τρομοκράτες στις Βρυξέλλες

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπντεσλάμ Σαλάχ, Βομβιστική Επίθεση, Βρυξέλλες, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

Η σύλληψη δύο ατόμων τα οποία έλαβαν μέρος στις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα των βελγικών αρχών.

Πρόκειται για τον άνδρα με το καπέλο που εικονίζεται στη φωτογραφία που ελήφθη λίγο πριν την έκρηξη των βομβών στο αεροδρόμιο του Ζαβεντέμ, καθώς και για άνδρα ο οποίος φέρεται να έλαβε μέρος στην τρομοκρατική επίθεση στο μετρό και του οποίου το σκίτσο έδωσε στη δημοσιότητα η βελγική αστυνομία.

Το πρωί εντοπίστηκε ύποπτο δέμα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λουβέν. Ο σταθμός εκκενώθηκε και η βελγική αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Σύμφωνα εξάλλου με δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου, η εκδήλωση των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα και στόχος τους θα ήταν εργοστάσια παραγωγής πυρηνικής ενέργειας στο Βέλγιο.

Ωστόσο οι δράστες άλλαξαν τα σχέδιά τους μετά τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Σχετικά άρθρα